Antena 3 CNN Sport Lumea boxului se pregătește deja de o mare revanșă. Anunțul făcut în urmă cu puțin timp

Lumea boxului se pregătește deja de o mare revanșă. Anunțul făcut în urmă cu puțin timp

box mister.jpg
02 Dec 2015   •   19:18

Boxerul ucrainean Vladimir Kliciko, deposedat sâmbătă, la Dusseldorf, de centurile de campion mondial WBA/IBF/WBO la categoria grea, vrea să-şi ia revanşa în faţa englezului Tyson Fury, a anunţat el miercuri într-o comunicat, posibilitate care îi este oferită de contract, potrivit Agerpres.

''Am fost frustrat imediat după meci. Însă după câteva nopţi scurte, vreau să arăt că sunt mai bun decât performanţa mea de sâmbătă'', a explicat cel mai mic dintre fraţii Kliciko.

La Dusseldorf, sâmbătă seară, ucraineanul a suferit a patra înfrângere din cariera sa, prima după 2004, în faţa englezului Fury, dat câştigător în unanimitate de cei trei arbitri-judecători.

''Nu mi-am putut arăta în întregime potenţialul. Este ceea ce vreau să schimb - şi o voi face - în timpul revanşei'', a adăugat Kliciko.

Modalităţile revanşei (loc şi dată) vor fi negociate între cele două părţi, a adăugat managerul lui Kliciko, Bernd Boente.

''Va fi un interes mondial pentru acest meci'', care ar trebuie să aibă loc în 2016, a precizat Boente.

Fury a anunţat deja, după ce l-a detronat pe ucrainean, că nu are nicio problemă să se întoarcă în Germania pentru a-l înfrunta pe Kliciko.

×
Citește mai multe din Sport
» Vezi toate știrile din Sport
Cele mai noi știri
Parteneri
x close