Antena 3 CNN Sport Kylian Mbappe a anunțat că nu va participa la Jocurile Olimpice de la Paris

Kylian Mbappe a anunțat că nu va participa la Jocurile Olimpice de la Paris

New Project - 2024-06-16T203637.755
de Andreea Ştefan    |    16 Iun 2024   •   20:36

Kylian Mbappé, căpitanul echipei naționale a Franței, a anunțat, duminică, că nu va face parte din lotul selecționat de Thierry Henry pentru Jocurile Olimpice de la Paris, care vor avea loc după Euro 2024.

În cadrul unei conferințe de presă organizate duminică la Düsseldorf, Kylian Mbappé a confirmat că nu va participa la Jocurile Olimpice din această vară. Decizia sa este legată de transferul său la Real Madrid.

„Clubul meu are o poziţie foarte clară, de acum încolo cred că nu voi participa la JO. Pur şi simplu aşa stau lucrurile. Mă alătur unei noi echipe. Să ajungi în septembrie pentru o nouă aventură nu este cel mai bun mod de a începe o aventură.

Acum, o să urez succes echipei Franţei. Voi urmări toate meciurile, bineînţeles, în calitate de suporter. Voi fi spectator. Sper ca băieţii să aducă acasă medalia de aur", a spus Mbappe.

Mbappe a semnat cu Real Madrid

Real Madrid a anunțat semnarea unui contract pe cinci ani cu Kylian Mbappe, la începutul lunii iunie.

Mutarea lui Mbappe la Madrid este unul dintre cele mai așteptate transferuri din istoria fotbalului și vine după mai mulți ani de interes din partea clubului spaniol. 

Madridul a încercat să semneze cu Mbappé în 2022, când contractul anterior al atacantului la PSG trebuia să expire dar el a ales să îl reînnoiască.

Mbappe a câștigat 15 trofee de-a lungul perioadei sale în capitala Franței, fiind inițial împrumutat de la Monaco în 2018.

"Un vis devenit realitate. Atât de mândru să mă alătur clubului visurilor mele Real Madrid.

Nimeni nu poate înțelege cât de entuziasmat sunt acum.

Abia aștept să vă văd, Madridistas, și mulțumesc pentru sprijinul vostru incredibil. Hala Madrid!", a scris Mbappe atunci, pe pagina sa de Instagram.

×
Subiecte în articol: Kylian Mbappe Jocurile Olimpice
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close