Antena 3 CNN Sport JO2016 I-ați văzut pe fotbaliști de multe ori făcând acest gest, însă imaginea de la RIO este cu adevărat șocantă. Mii de oameni au fost scandalizați

I-ați văzut pe fotbaliști de multe ori făcând acest gest, însă imaginea de la RIO este cu adevărat șocantă. Mii de oameni au fost scandalizați

brazilia olimpica2.jpg
Foto: 101greatgoals.com
11 Aug 2016   •   14:44

O nouă situație ciudată este pe cale să fie ridicată la rang de scandal, la Jocurile Olimpice. După atleta sudafricană Caster Semenya care a fost acuzată în trecut că ar fi hermafrodită, o nouă sportivă de pe continentul sudafrican dă naștere unor speculații.

În timpul partidei de fotbal feminin dintre Africa de Sud și Brazilia, Nothando Vilakazi a fost surprinsă în timpul unei lovituri libere făcând un gest popular printre băieți, dar care nu are aceeași justificare și la fete. Fundașul de 25 de ani a fost zărită încercând să își protejeze părțile intime de o eventuală lovitură în zid. 

Poza a stârnit numeroase comentarii răutăcioase pe rețelele de socializare, însă este posibil ca situația să nu escaladeze într-un scandal monstru așa cum s-a întâmplat cu Caster Semenya.

×
Subiecte în articol: Olimpiada Rio Africa de Sud
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close