Antena 3 CNN Sport JO 2024 Un sportiv care concura la Jocurile Olimpice a fost arestat la Paris după ce a cumpărat cocaină

Un sportiv care concura la Jocurile Olimpice a fost arestat la Paris după ce a cumpărat cocaină

GettyImages-consumator de cocaina
Sportivul din Australia avea asupra sa un gram de cocaină în momentul reţinerii. Foto: Gettyimages/Imagine cu caracter ilustativ
07 Aug 2024   •   13:24

Un sportiv australian, component al echipei de hochei pe iarbă a ţării sale care participă la Jocurile Olimpice 2024, a fost interpelat şi reţinut după ce a cumpărat cocaină la Paris, informează mass-media franceză.

Marţi după miezul nopţii, poliţiştii din Brigada anti-criminalitate (BAC) au surprins două persoane în plină tranzacţie de droguri, pe strada Douai din Arondismentul 9 al capitalei Franţei.

Cei doi suspecţi au fost plasaţi în arest, stabilindu-se că unul dintre aceştia este Thomas Craig (28 ani), jucător de hochei pe iarbă, component al echipei olimpice a Australiei.

Craig avea asupra sa un gram de cocaină în momentul reţinerii, conform cotidianului Le Parisien.

Cel de-al doilea suspect este un minor în vârstă de 17 ani, presupusul dealer. Au fost confiscate cu această ocazie 75 de pastile de ecstasy, şapte fiole de cocaină şi aproximativ cincisprezece grame de diferite droguri sintetice, fiind deschisă şi o anchetă în acest caz.

Australia, o mare naţiune a hocheiului pe iarbă, cu 13 medalii în total, inclusiv un argint la băieţi în 2021, la JO de la Tokyo, a fost eliminată de Olanda în sferturile de finală ale turneului masculin de la Paris.

Finala se va disputa joi între Olanda şi Germania, în timp ce India şi Spania se vor înfrunta pentru medalia de bronz.

La feminin, semifinalele Olanda - Argentina şi Belgia - China vor avea loc miercuri.

×
Citește mai multe din JO 2024
» Vezi toate știrile din JO 2024
Cele mai noi știri
Parteneri
x close