Antena 3 CNN Sport JO 2024 Ultimii sportivi ai Team Romania de la JO 2024 s-au întors în țară. Președintele COSR: Rezultatele puteau fi și mai bune

Ultimii sportivi ai Team Romania de la JO 2024 s-au întors în țară. Președintele COSR: Rezultatele puteau fi și mai bune

sportivi team romania intorsi bucuresti
„Canotajul a confirmat, aveam aşteptările cele mai mari”, a declarat Mihai Covaliu, președintele COSR | Sursă colaj foto: Captură video Facebook
de Andreea Ştefan    |    12 Aug 2024   •   18:09

Ultimii sportivi ai echipei Team Romania care au participat la Jocurile Olimpice de la Paris s-au întors în țară luni. Alături de aceștia au sosit președintele Comitetului Olimpic și Sportiv Român, Mihai Covaliu, secretarul general al COSR, George Boroi, precum și Elisabeta Lipă, președinta Agenției Naționale pentru Sport. Președintele COSR a spus că rezultatele României la Jocurile Olimpice 2024 „puteau fi și mai bune”.

Vicecampioana olimpică la haltere Mihaela Cambei, canoistul Cătălin Chirilă şi jucătoarele de tenis de masă, alături de colectivele tehnice, fac parte din grupul care a revenit în ţară luni.

Președintele COSR, Mihai Covaliu, a afirmat luni că rezultatele obținute de sportivii români la Jocurile Olimpice de la Paris inspiră încredere pentru viitor.

„Ne bucurăm că am ajuns acasă, avem rezultate foarte bune, care puteau fi şi mai bune. Am avut locuri 4 care puteau fi medalii şi medalii de argint care puteau fi de aur. Locul pe care România l-a ocupat în clasamentul pe naţiuni, poziţia 23, ne dă încredere că ceea ce am început şi construit până acum stă pe o bază solidă.

Canotajul a confirmat, aveam aşteptările cele mai mari. Merită aplauze. Felicitări nataţiei, am văzut acolo că există un foarte mare potenţial şi într-adevăr este nevoie de infrastructură. La haltere există potenţial, fetele sunt tinere, sunt pe un drum bun”, a declarat Covaliu, la aeroportul Henri Coandă.

×
Citește mai multe din JO 2024
» Vezi toate știrile din JO 2024
Cele mai noi știri
Parteneri
x close