Antena 3 CNN Sport JO 2024 Televiziunea din Turcia a întrerupt transmisiunea de la JO 2024 după ce Kayra Ozdemir a fost învinsă de o sportivă israeliană

Televiziunea din Turcia a întrerupt transmisiunea de la JO 2024 după ce Kayra Ozdemir a fost învinsă de o sportivă israeliană

New Project (8)
Kim Hayun (stânga) din Coreea de Sud și Kayra Ozdemir (dreapta), la JO 2024 | Sursă foto: Profimedia Images
de Andreea Ştefan    |    02 Aug 2024   •   23:10

Televiziunea turcă TRT a întrerupt vineri transmisiunea competiției de judo de la Jocurile Olimpice după ce sportiva turcă Kayra Ozdemir a pierdut în fața unei concurente din Israel.

Ozdemir a fost învinsă de Raz Hershko în semifinalele categoriei +78 kg feminin. După scurtul meci, pe care judoka din Israel l-a câștigat în doar 15 secunde, cele două sportive s-au îmbrățișat, relatează The Times of Israel.

„Mergi la Jocurile Olimpice să te lupţi sau să faci sport?", a scris un telespectator turc pe X. „Dacă suntem învinşi, suntem învinşi, de ce vă comportaţi ca nişte adolescenţi şi întrerupeţi transmisia?", „Ce prostie este asta să întrerupi transmisia doar pentru că adversara este israeliană? Acesta este sport, există victorie şi înfrângere. Aţi înnebunit complet", scrie un alt fan al sportului.

Comentariile din social media critică și faptul că TRT a numit-o pe judoka israeliană victorioasă „adversara ei" într-o postare pe X, fără a preciza numele lui Hershko sau naționalitatea acesteia.

În cursul zilei de vineri, ambasada Turciei la Tel Aviv și-a coborât drapelul în bernă în onoarea liderului politic Hamas ucis, Ismail Haniyeh, atrăgând reacții rapide din partea oficialilor israelieni indignați.

×
Citește mai multe din JO 2024
» Vezi toate știrile din JO 2024
Cele mai noi știri
Parteneri
x close