Antena 3 CNN Sport JO 2024 Suspiciuni de dopaj în Satul Olimpic. Ar fi vizat medaliatul cu bronz la 800 de metri Djamel Sedjati (L'Equipe)

Suspiciuni de dopaj în Satul Olimpic. Ar fi vizat medaliatul cu bronz la 800 de metri Djamel Sedjati (L'Equipe)

Djamel Sedjati cu medalia de bronz
Mai multe percheziții au avut loc în Satul Olimpic, într-un caz de suspiciune de dopaj. Au fost vizați antrenorul algerian de atletism Amar Benida şi medaliatul cu bronz la 800 m, Djamel Sedjati. FOTO: Hepta
de G.M.    |    11 Aug 2024   •   09:57

Mai multe percheziții au avut loc în Satul Olimpic, într-un caz de suspiciune de dopaj. Au fost vizați antrenorul algerian de atletism Amar Benida şi medaliatul cu bronz la 800 m, Djamel Sedjati, a scris cotidianul francez L'Equipe. Informația a fost confirmată sâmbătă de surse apropiate anchetei.

Mai multe percheziţii au avut loc joi, la acțiune participând jandarmii Oficiului central de luptă împotriva sănătăţii publice (Oclaesp), responsabil şi cu cazurile de dopaj. Este vorba de prima suspiciune de dopaj la această olimpiadă, care se încheie duminică.

Conform unei surse din anchetă, antrenorul Amar Benida este primul vizat.

Djamel Sedjati a încheiat pe locul 3 în finala olimpică la 800 m, sâmbătă seară pe Stade de France.

Parchetul din Paris, Agenţia franceză de luptă împotriva dopajului (AFLD), Agenţia Internaţională de Control (ITA) şi Comitetul organizator nu au confirmat această ştire.

×
Citește mai multe din JO 2024
» Vezi toate știrile din JO 2024
Cele mai noi știri
Parteneri
x close