Antena 3 CNN Sport JO 2024 Serena Williams s-a revoltat pe internet pentru că nu i-a fost oferită o masă într-un restaurant din Paris rezervat în totalitate

Serena Williams s-a revoltat pe internet pentru că nu i-a fost oferită o masă într-un restaurant din Paris rezervat în totalitate

serena williams jo 2024
Serena Williams, în tribune la JO 2024 Paris. Sursa foto: Profimedia Images
de Mia Lungu    |    06 Aug 2024   •   23:25

Conducerea unui hotel parizian de lux i-a cerut scuze jucătoarei de tenis Serena Williams, după ce aceasta s-a plâns, într-o postare pe reţelele sociale, că ea şi familia ei nu au fost primiţi luni la restaurantul de pe teresa clădirii, relatează Reuters, potrivit Agerpres.

"Da, mi s-a mai refuzat accesul pe acoperiş ca să mănânc în restaurante goale sau în locuri mai frumoase, dar n-am păţit asta niciodată cu copiii. Întotdeauna o premieră", a spus Williams pe X.

Williams, de patru ori medaliată cu aur la Jocurile Olimpice, a fost unul dintre purtătorii torţei olimpice în timpul ceremoniei de deschidere a Jocurilor de la Paris, alături de alte celebrităţi, printre care şi Nadia Comăneci. Ea se numără, de asemenea, printre cei care au venit să o vadă pe vedeta gimnasticii americane Simone Biles concurând la Jocuri.

Postarea ei a fost văzută de peste 4 milioane de utilizatori.

"Peninsula Paris", un hotel de cinci stele al cărui restaurant oferă vedere la Turnul Eiffel, a răspuns: "Stimată doamnă Williams, vă rugăm să acceptaţi cele mai sincere scuze ale noastre pentru dezamăgirea pe care aţi avut-o în această seară. Din păcate, barul nostru de pe acoperiş era într-adevăr plin şi singurele mese neocupate pe care le-aţi văzut aparţineau restaurantului nostru gourmet, L'Oiseau Blanc, care era rezervat în totalitate". A urmat un al doilea mesaj, care spunea: "Întotdeauna am fost onoraţi să vă urăm bun venit şi vă vom primi oricând".

Unele dintre răspunsurile la postarea lui Williams au fost de susţinere, spunând că este inacceptabil ca restaurantul să nu-i facă loc acesteia, alţii au spus că celebrităţile nu au mai mult drept la un restaurant complet rezervat decât oricine altcineva.

×
Subiecte în articol: Serena Williams restaurant paris
Citește mai multe din JO 2024
» Vezi toate știrile din JO 2024
Cele mai noi știri
Parteneri
x close