Antena 3 CNN Sport JO 2024 NBC a arătat că Sabrina Voinea nu a ieșit afară din covor și nu trebuia depunctată: „Uitați-vă la călcâiul ei!”

NBC a arătat că Sabrina Voinea nu a ieșit afară din covor și nu trebuia depunctată: „Uitați-vă la călcâiul ei!”

sabrina voinea depunctata jo 2024 exercitiu sol
Momentul din exercițiul la sol pentru care Sabrina Voinea ar fi fost depunctată la JO 2024. Sursa foto: O Globo via X
de Mia Lungu    |    06 Aug 2024   •   17:35

Televiziunea americană NBC a prezentat o filmare care arată că gimnasta româncă Sabrina Voinea nu a comis, în timpul exercițiului la sol, greșeala pentru care a fost depunctată cu 0.1 puncte.

„Uitați-vă la călcâiul ei. Iese afară din covor? Și vă spun eu: nu iese afară din covor!”, a spus un comentator la televiziunea americană NBC.

Sabrina Voinea, gimnasta care acuză că a fost nedreptățită la Jocurile Olimpice de la Paris, a făcut, marți, declarații în exclusivitate pentru Antena 3 CNN. Ea a subliniat faptul că nu a ieșit de pe covor, așa cum au spus arbitrii când au justificat depunctarea sa cu 0.1 folosind ca probă o fotografie. Sportiva acuză că respectiva imagine nu a fost făcută în finala de la sol de luni.

Sabrina Voinea spune că nu înțelege depunctarea sa și spune că poza pe care au folosit-o pentru a justifica acea scădere de punctaj nu a fost făcută la prestația sa de luni, la proba finală de la sol. 

„Nu știu exact ce părere au avut arbitrele, eu mi-am făcut solul cât am putut de bine, am tras până la capăt de mine, am reușit toate liniile acrobatice, nu am ieșit deloc din sol, mi-am făcut toată artistica, dar iată că arbitrele nu știu ce au văzut.

Au văzut altceva și m-au depunctat cu 0.1, doar că nu știu pe ce. Ele au spus că am ieșit din covor, dar eu nu am ieșit. Au avut o poză la îndemână în care au zis că eu am ieșit din covor, doar că acea poză nu era de ieri, a explicat gimnasta.

În imaginile cu prestația gimnastei la finala probei de sol de la Jocurile Olimpice de luni se confirmă faptul că Sabrina Voinea nu a ieșit de pe covor.

„Acea poză probabil a fost de la finala pe echipe sau din prima zi de concurs, la calificări, dar în niciun caz de ieri. Am stat și am analizat tot solul și eu și mama și toți ceilalți și nimeni nu a văzut că eu am ieșit din covor”, a mai explicat Sabrina Voinea.

×
Citește mai multe din JO 2024
» Vezi toate știrile din JO 2024
Cele mai noi știri
Parteneri
x close