Antena 3 CNN Sport JO 2024 Momente emoționante la Jocurile Olimpice. A fost cerută în căsătorie după ce a câștigat medalia de aur

Momente emoționante la Jocurile Olimpice. A fost cerută în căsătorie după ce a câștigat medalia de aur

BeFunky-collage - 2024-08-02T235916.443
Ya Qiong Huang a fost cerută în căsătorie, după ce a câștigat medalia de aur în proba de dublu mixt a turneului de badminton / sursă foto: Profimedia Images
de Roxana Mihăiescu    |    03 Aug 2024   •   00:19

Siwei Zheng şi Ya Qiong Huang au câştigat medaliile de aur în proba de dublu mixt a turneului de badminton, vineri, la Jocurile Olimpice de la Paris. După ce a primit medalia de aur, Huang a fost cerută în căsătorie.

Triplii campioni mondiali și vicecampionii olimpici de la Tokyo, Zheng și Huang, au triumfat în finală împotriva sud-coreenilor Won-ho Kim și Na-eun Jeong, cu scorul de 2-0 (21-8, 21-11), potrivit eurosport.com.

Cei doi jucători chinezi au avut o performanță impresionantă, reușind să nu piardă niciun set în cele șase meciuri disputate în turneul olimpic. În sferturi, au învins echipa compatrioților Dongping Huang și Yanzhe Feng.

 

Ya Qiong Huang a fost cerută în căsătorie după ce a primit medalia de aur

Momente emoționante au urmat după încheierea probei, după ce Ya Qiong Huang a fost cerută în căsătorie de iubitul ei, Yuchen Liu.

Cu lacrimi în ochi și vizibil emoționată, Huang a spus „DA” în fața zecilor de spectatori.

Acesta este al cincilea aur olimpic câștigat de China în această probă din ultimele opt ediții. Japonezii Yuta Watanabe şi Arisa Higashino au obţinut medaliile de bronz, la fel ca la Tokyo, după 2-0 (21-13, 22-20) cu altă pereche sud-coreeană, Seung-jae Seo/Yu-jung Chae, favoriţii numărul trei.

Clasamentul final: 

  • 1. Siwei Zheng/Huang Yaqiong (China)
  • 2. Won-ho Kim/Na-eun Jeong (Coreea de Sud)
  • 3. Yuta Watanabe/Arisa Higashino (Japonia)
  • 4. Seung-jae Seo/Yu-jung Chae (Coreea de Sud)
  • 5. Jie Chen Tang/Wei Toh Ee (Malaezia), notează Agerpres.

×
Citește mai multe din JO 2024
» Vezi toate știrile din JO 2024
Cele mai noi știri
Parteneri
x close