Antena 3 CNN Sport JO 2024 Mama Sabrinei Voinea face plângere la Protecția Copilului pentru "nedreptatea" suferită "doar de ea": Restul au primit nota meritată

Mama Sabrinei Voinea face plângere la Protecția Copilului pentru "nedreptatea" suferită "doar de ea": Restul au primit nota meritată

sabrina voinea in timpul unui exercitiu de gimnastica
Mama Sabrinei, Camelia Voinea, a postat pe Facebook video cu exercițiul la sol al fiicei sale pentru a demonstra că aceasta nu a ieșit din covor. FOTO: Profimedia Images
de Georgiana Marina    |    06 Aug 2024   •   12:11

Mama Sabrinei, Camelia Voinea, a postat pe Facebook un video cu exercițiul la sol al fiicei sale pentru a demonstra că aceasta nu a ieșit din covor. Ea a spus că "nedreptatea a fost făcută doar la Sabrina cu zecimea, restul să fim foarte clari și-au primit nota pentru ceea ce au făcut". 

Ea a spus că se va adresa "TAS-ULUI și protecției copilului pentru nedreptatea creată."

"Este normal ca FRG să nu apere drepturile Sabrinei? Dacă vor face FRG vreo plângere este strict pentru zecimea Sabrinei furată nicidecum contestarea notei altei sportive, nu ai voie să contești nota altei sportive.

Camelia Voinea anunță că a depus contestație pentru zecimea nedreptății Sabrinei nu a fost luată în calcul, ea clar era pe podium înaintea celor două gimnaste.

Nedreptatea a fost făcută doar la Sabrina cu zecimea, restul să fim foarte clari și-au primit nota pentru ceea ce au făcut.

Am probe clare și voi merge până în pânzele albe, încă odată spun nedreptatea a fost făcută doar la Sabrina cu zecime furată, restul au primit nota reală, de acum înainte voi spune tot și toate nedreptățile prin care trec și am trecut, mă voi adresa departe, e țara lui papură Vodă. Vreau să văd ce face FRG pentru nedreptatea Sabrinei. Aici spun punct și voi lupta până la final sunt multe de spus.... (...)  

Să dăm toate cărțile pe față, apoi discutăm și de ce Sabrina nu a făcut individualul compus? A demonstrat acum două luni la Europene! Vom face expertiză la tot inclusiv la nota arbitrei românce la calificări sol care o voi cere, veți rămâne foarte surprinși", scrie Camelia Voinea pe Facebook.

Comitetul Olimpic și Sportiv Român a trimis o scrisoare de protest către Federația Internațională de Gimnastică pentru reanalizarea contestației depuse de Sabrina Voinea după exercițiul la sol, potrivit unui comunicat de presă de marți. ”Victimă a fost și Ana Barbosu, care pentru un minut și jumătate a fost pe locul 3”, anunță Comitetul Olimpic și Sportiv Român.

Ieri, Camelia Voinea, mama și antrenoarea gimnastei Sabrina Maneca Voinea, a anunțat retragerea acesteia din gimnastică.

×
Citește mai multe din JO 2024
» Vezi toate știrile din JO 2024
Cele mai noi știri
Parteneri
x close