Antena 3 CNN Sport JO 2024 JO 2024. Snoop Dogg s-a emoționat vorbind despre purtarea torței olimpice la Paris: „Nu aș fi visat niciodată la așa ceva”

JO 2024. Snoop Dogg s-a emoționat vorbind despre purtarea torței olimpice la Paris: „Nu aș fi visat niciodată la așa ceva”

snoop dogg paris jo 2024
Snoop Dogg la Paris, înaintea deschiderii oficiale a Jocurilor Olimpice 2024. Sursa foto: X/ Snoop Dogg
de Mia Lungu    |    25 Iul 2024   •   22:44

Snoop Dogg a acceptat să devină purtător al torței olimpice, amintindu-și de un moment emoționant și simbolic, când l-a văzut pe Muhammad Ali aprinzând flacăra la Jocurile Olimpice de la Atlanta din 1996, potrivit Euronews.

„A fost emoționant pentru noi toți să-l vedem pe campion ținând torța și mergând până acolo”, a spus Snoop Dogg despre Ali, care a surprins mulțimea când a aprins flacăra pentru că avea boala Parkinson.

Rapperul american în vârstă de 52 de ani speră să recreeze o parte din acea magie pentru un public global care urmărește Jocurile Olimpice de la Paris.

Snoop Dogg va purta torța în suburbia pariziană Saint-Denis, după cum a confirmat primarul Mathieu Hanotin, la începutul acestei săptămâni. De asemenea, a fost confirmat faptul că printre ceilalți purtători din Saint-Denis se numără actrița franceză Laetitia Casta, rapperul francez MC Solaar și ucraineanul Sergey Bubka, săritor cu prăjina retras din activitate.

În ciuda unor critici online, Snoop a spus că știe care este miza.

„Aceasta este propria mea versiune”, a spus Snoop Dogg. „Nu vreau să devin prea emotiv, dar știu că este ceva special”.

Snoop Dogg a spus că este recunoscător pentru faptul că reprezintă SUA și pentru sprijinul Franței în participarea sa.

„Acest lucru spune multe despre America în ceea ce privește locul în care ne aflăm în această lume”, a spus el în timpul unei convorbiri cu comentatorul sportiv Mike Tirico și Molly Solomon, producător executiv și președinte al NBC Olympics Production.

„Mă voi comporta exemplar”

„În același timp, aceasta spune multe despre Franța în ceea ce privește conectarea punctelor și permițându-mi să fac acest lucru. Privesc acest lucru ca pe o onoare prestigioasă și ceva ce respect cu adevărat. Nu aș fi visat niciodată la așa ceva. Mă voi comporta exemplar. Voi fi la cel mai bun nivel atletic. Voi fi capabil să respir încet, să merg repede și să țin torța cu zâmbetul pe buze, pentru că îmi dau seama cât de prestigios este acest eveniment.”

Pe lângă îndatoririle sale de a purta torța, Snoop Dogg va fi corespondent NBC în prime-time în timpul jocurilor.

„Am de gând să vă arăt de ce m-au făcut omul potrivit pentru asta”, a spus el.

„Îmi voi pune toate resursele și energia la dispoziție pentru pace, dragoste și armonie. Despre asta este vorba la Jocurile Olimpice. Simt că de aceea m-au ales pe mine. Asta este ceea ce reprezint eu”.

Identitatea personalității care va fi ultimul purtător de torță pentru aprinderea flăcării olimpice rămâne un secret bine păzit, deși fostul sprinter de atletism Marie-José Pérec și legenda fotbalului Zinedine Zidane sunt printre favoriți.

Flacăra olimpică va fi aprinsă după ceremonia de deschidere pe râul Sena, vineri, 26 iulie.

×
Subiecte în articol: snoop dogg torța olimpică jo 2024 paris
Citește mai multe din JO 2024
» Vezi toate știrile din JO 2024
Cele mai noi știri
Parteneri
x close