Antena 3 CNN Sport JO 2024 JO 2024. Mesajul viral al unui sportiv olimpic pentru soția sa, după ce și-a pierdut verigheta în Sena: „Vom avea o scuză în plus”

JO 2024. Mesajul viral al unui sportiv olimpic pentru soția sa, după ce și-a pierdut verigheta în Sena: „Vom avea o scuză în plus”

gianmarco tamberi chiara bentempi
Sportivul italian Gianmarco Tamberi, cu soția sa, Chiara Bontempi Tamberi. Sursa foto: Getty Images
de Mia Lungu    |    27 Iul 2024   •   23:47

Sportivul italian Gianmarco Tamberi a prezentat scuze soției sale după ce și-a pierdut verigheta în timpul ceremoniei de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024 de la Paris, potrivit BBC.

Campionul mondial în vârstă de 32 de ani flutura steagul Italiei, în timp ce barca care transporta sportivii săi cobora pe Sena, când inelul i-a alunecat de pe deget.

„Îmi pare rău iubirea mea, îmi pare atât de rău”, a scris el pe Instagram într-o postare dedicată soției sale, Chiara Bontempi Tamberi. Postarea sa a strâns sute de mii de aprecieri, în doar câteva ore.

Sportivul a dat vina pe „pierderea a prea multe kilograme” și pe „entuziasmul irepresibil” pentru acest accident.

„Dacă ar trebui să se întâmple, dacă ar trebui să pierd acest inel, nu mi-aș putea imagina un loc mai bun”, a scris el, susținând că inelul va rămâne acum „pentru totdeauna în albia râului din orașul iubirii”.

El a numit ghinionul ca fiind „poetic” și a sugerat să arunce și inelul lui Chiara în râu.

„[Atunci] vor fi împreună pentru totdeauna, iar noi vom avea o scuză în plus să ne reînnoim jurămintele și să ne căsătorim din nou”, a spus el.

„Numai tu puteai transforma asta în ceva romantic”, a scris Chiara sub scuzele soțului ei.

View this post on Instagram

A post shared by HALFSHAVE (@gianmarcotamberi)

Cei doi sunt căsătoriți din septembrie 2022.

Tamberi flutura steagul Italiei alături de Arianna Errigo, de trei ori medaliată olimpică, când inelul a căzut, a ricoșat din barcă și a dispărut în râu. El a descris întâmplarea ca fiind „câteva momente care au durat o veșnicie”.

×
Subiecte în articol: Gianmarco Tamberi
Citește mai multe din JO 2024
» Vezi toate știrile din JO 2024
Cele mai noi știri
Parteneri
x close