Antena 3 CNN Sport JO 2024 JO 2024. David Popovici, după calificarea în finala de 200 m liber: „Sunt om şi mă sperie multe lucruri la acest nivel”

JO 2024. David Popovici, după calificarea în finala de 200 m liber: „Sunt om şi mă sperie multe lucruri la acest nivel”

david popovici
David Popovici, la JO 2024. Sursa foto: Getty Images
28 Iul 2024   •   23:36

Înotătorul român David Popovici s-a declarat mulţumit că s-a calificat în finala la 200 metri liber cu cel mai bun timp din semifinale, duminică, la Jocurile Olimpice de la Paris, potrivit Agerpres.

''Sunt foarte mulţumit, pentru că singurul obiectiv pe care îl aveam de îndeplinit astăzi era să mă calific pentru următoarea etapă. M-am calificat în finală şi primul, deşi nu a fost uşor'', a declarat David Popovici.



''Publicul este incredibil, am mai fost la Jocurile Olimpice, dar în pandemie nu era public, aşa că mă bucur să văd şi eu ce înseamnă cu adevărat publicul la Jocurile Olimpice, să văd cum înotul, care la noi în ţară nu este un sport atât de popular, umple o astfel de, nici arenă sau hală nu, e un stadion de fapt.

Mă şi copleşeşte, mă şi motivează atmosfera, mă şi sperie, mă şi entuziasmează, e foarte tare'', a subliniat înotătorul român.

''Şi pe mine mă sperie aceleaşi lucruri ca şi pe voi, dar din fericire am destul de multă experienţă la acest nivel. Sunt om şi mă sperie multe lucruri la acest nivel, dar frica aceea te ajută să simţi că trăieşti cu adevărat'', a mai spus Popovici.

Întrebat dacă mâine va avea medalia la gât, Popovici a zâmbit şi a spus: ''Habar nu am, vedem mâine''.

×
Citește mai multe din JO 2024
» Vezi toate știrile din JO 2024
Cele mai noi știri
Parteneri
x close