Antena 3 CNN Sport JO 2024 Celebrul rapper Snoop Dog va purta flacăra olimpică la Jocurile de la Paris

Celebrul rapper Snoop Dog va purta flacăra olimpică la Jocurile de la Paris

snoop doog getty images
Snoop Dog va purta flacăra olimpică la Jocurile de la Paris. Foto: Getty Images
23 Iul 2024   •   12:35

Legenda muzicii rap americane Snoop Dogg, asociat şi cu imaginea consumului asumat de marijuana, se va număra vineri printre purtătorii torţei olimpice a Jocurilor de la Paris, informează AFP, citat de Agerpres



Ultimul său single, "Cali 2 Canada", lansat recent cu Warren G, prezintă în clip două frunze, cea de canabis (legal în anumite state din SUA) şi cea de arţar, emblema Canadei.

Snoop Dogg îşi apără reputaţia de mare fumător de joint-uri, inclusiv printr-un comunicat al postului american NBC, care l-a angajat în postura de comentator pentru Jocurile Olimpice de la Paris.

"Să sărbătorim, să facem aceste Jocuri de neuitat, să fumăm competiţia şi fie ca cei mai buni să facă să strălucească aurul", a declarat artistul în vârstă de 52 de ani.

Rapperul a oficializat această informaţie pe reţelele de socializare încă de la începutul anului, prezentând într-un clip logo-ul oficial al JO de la Paris 2024.

"Snoop este deja un comentator-medaliat olimpic cu aur, care a generat zeci de mii de vizualizări în comentarii sale în probele de dresaj ecvestru de la JO de la Tokyo", a transmis, la rândul său, postul NBC.

"Am crescut urmărind Jocurile Olimpice şi sunt nerăbdător să văd aceşti sportivi incredibili la cel mai bun nivel al lor la Paris", a afirmat rapperul, care este şi un mare fan al baschetului şi fotbalului american, într-un comunicat publicat pe NBC.

×
Citește mai multe din JO 2024
» Vezi toate știrile din JO 2024
Cele mai noi știri
Parteneri
x close