Antena 3 CNN Sport Imane Khelif a apărut pe Instagram cu un nou look. Cum s-a filmat controversata pugilistă, acuzată că este bărbat

Imane Khelif a apărut pe Instagram cu un nou look. Cum s-a filmat controversata pugilistă, acuzată că este bărbat

Pugilista algerian? Imane Khelif, medaliat? cu aur la Jocurile Olimpice de la Paris
Pugilista algeriană Imane Khelif a apărut pe Instagram cu un nou look. Foto: Captură Instagram
de Ioana Coman    |    16 Aug 2024   •   13:17

Pugilista algeriană Imane Khelif, medaliată cu aur la Jocurile Olimpice de la Paris, a apărut pe Instagram cu un nou look, machiată, coafată și îmbrăcată colorat.

Imaginile cu transformarea campioanei olimpice au fost publicate pe rețelele sociale de salonul de înfrumusețare la care Imane Khelif a fost. 

Sportiva, care a fost victima unei polemici privind genul său, apare în videoclip zâmbitoare, cu medalia de aur la gât.

„Hainele nu-l fac pe om şi aspectul nu dezvăluie esenţa unei persoane. Pentru a-şi obţine medalia, ea nu a avut timp de pierdut în saloane de înfrumuseţare sau la cumpărături. Ea nu a simţit niciodată nevoia să se conformeze acestor standarde. Imane nu a încercat să îşi schimbe look-ul pentru a se încadra în tiparele în care lumea vrea să ne încadrăm”, apare în descrierea videoclipului.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Beauty code (@beauty.code.officiel)

„Mesajul ei este mult mai profund. Poţi fi feminină şi elegantă când vrei, dar în ring, nu ai nevoie de volane sau tocuri înalte. Tot ce îi trebuie este strategie, forţă şi lovituri, pentru că aceasta este esenţa personajului ei. Aşa cum o mustaţă nu face un bărbat (...) rochiile, extensiile şi machiajul nu definesc o femeie”, se mai arată în mesajul salonului de înfrumusețare.

Întreaga controversă s-a desfăşurat în timpul Jocurilor Olimpice de la Paris din 2024, când Khelif, care participa la competiţia de box pentru femei, a devenit ţinta unui atac concertat pe internet, în care utilizatorii îi puneau la îndoială genul.

 

×
Citește mai multe din Sport
» Vezi toate știrile din Sport
Cele mai noi știri
Parteneri
x close