Antena 3 CNN Sport Handbalista Iryna Glibko a murit la doar 34 de ani. A jucat pentru SCM Râmnicu Vâlcea și CSM București

Handbalista Iryna Glibko a murit la doar 34 de ani. A jucat pentru SCM Râmnicu Vâlcea și CSM București

Iryna Glibko a murit
Anunțul a fost făcut miercuri de Sport Club Municipal Râmnicu Vâlcea. Sursă foto: Facebook
de Andreea Ştefan    |    28 Aug 2024   •   17:48

Handbalista Iryna Glibko, fostă jucătoare a echipelor SCM Râmnicu Vâlcea și CSM București a murit la vârsta de doar 34 de ani. Anunțul a fost făcut miercuri de Sport Club Municipal Râmnicu Vâlcea pe Facebook.

„Cu inimile îndurerate, anunțăm trecerea în neființă a unei sportive excepționale, Iryna Glibko. Un adevărat lider pe teren și un suflet special în afara lui, Iryna a fost un exemplu de devotament, pasiune și profesionalism pentru toti cei care au interacționat cu ea. Prin felul său de a fi, dar și prin dăruirea sa, a lăsat o amprentă de neșters în amintirile tuturor celor care au avut privilegiul de a o cunoaște, ori de a lucra alături de ea.

Sport Club Municipal Râmnicu Vâlcea este profund recunoscătoar pentru toate momentele în care Iryna a fost alături de noi, pentru fiecare gol marcat și pentru fiecare zâmbet adus pe chipurile suporterilor roș-albaștri. Pierderea ei lasă un gol imens în inimile noastre, dar și în comunitatea handbalistică.

Gândurile și rugăciunile noastre se îndreaptă către familia ei și către toți cei dragi ei în aceste momente dificile.
Iryna, vei rămâne mereu în inimile noastre. 

Odihnește-te în pace!”, a transmis SCM Râmnicu Vâlcea într-o postare pe Facebook.

×
Citește mai multe din Sport
» Vezi toate știrile din Sport
Cele mai noi știri
Parteneri
x close