Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Zicu a plâns după ce a înscris împotriva Pandurilor: E o reacţie cât se poate de firească

Zicu a plâns după ce a înscris împotriva Pandurilor: E o reacţie cât se poate de firească

Zicu a plâns după ce a înscris împotriva Pandurilor: E o reacţie cât se poate de firească
02 Mar 2009   •   12:52

Refăcut după accidentarea gravă suferită pe 23 aprilie 2008, Ianis Zicu a reuşit duminică seara să înscrie primul său gol într-un meci oficial după o pauză de aproape 11 luni. Zicu a intrat pe teren în minutul 82, când Dinamo conducea cu scorul de 2-0, şi în minutele de prelungire a înscris după o pasă a lui Marius Niculae. Descătuşat, fotbalistul de 25 de ani a izbucnit în lacrimi ca un copil: "Cred că este o reacţie cât se poate de firească. Le mulţumesc tuturor, fanilor, colegilor, pentru că au fost alături de mine şi m-au încurajat. Sunt foarte bucuros. Mă bucur pentru victorie, pentru echipă, pentru mine", a declarat Zicu pentru Gazeta Sporturilor.
Mijlocaşul crede că este la mâna destinului, când vine vorba despre accidentări, însă şi-a exprimat speranţa că va evita orice alt accident. "Acum important este să-mi revin sută la sută şi să fiu ferit de alte accidentări. Cel mai mult îmi doresc sănătate, pentru că e foarte greu să stai departe de gazon. Sunt bine şi e important să continuu pe aceeaşi linie", a mai spus Zicu.
Zicu nu a fost însă singurul care a izbucnit în lacrimi. Acţionarul Vasile Turcu a fost şi el copleşit de emoţii la golul trei al dinamoviştilor. "Am dat multora peste nas. Am fost extrem de emoţionat la golul lui Zicu. Şi mie mi-au dat lacrimile. Ţin foarte mult la Ianis şi cred în el. S-a bucurat sincer după golul marcat, un jucător cu calităţi excepţionale", a declarat Turcu la OTV.
Vedeţi golul lui Zicu

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Ianis Zicu Dinamo Bucuresti
Citește mai multe din Fotbal intern
» Vezi toate știrile din Fotbal intern
Cele mai noi știri
Parteneri
x close