Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Viorel Duru clarifică problema licenţei: FCM Târgu Mureş e promovată în Liga I. "Pandurii" erau în eroare

Viorel Duru clarifică problema licenţei: FCM Târgu Mureş e promovată în Liga I. "Pandurii" erau în eroare

Viorel Duru clarifică problema licenţei: FCM Târgu Mureş e promovată în Liga I. "Pandurii" erau în eroare
18 Iun 2010   •   16:17

Pandurii Târgu Jiu, echipă retrogradată la finele sezonului trecut, a solicitat printr-un memoriu depus la FRF analizarea situaţiei juridice a grupării FCM Târgu Mureş, care a primit licenţă de a evolua în Liga I, deşi nu are trei ani de când este afiliată la federaţie, aşa cum prevăd regulamentele.

Speranţele gorjenilor de a evolua şi în sezonul viitor în Liga I au fost însă risipite de directorul Departamentul Licenţiere din cadrul Federaţiei Române de Fotbal, Viorel Duru, care a explicat pentru Mediafax că FCM Târgu Mureş deţine licenţă pentru Liga I pentru că gruparea este afiliată la FRF din 2004, de pe vremea când se numea Unirea Sânicolau Mare.

"Punctul de vedere al Departamentului de Licenţiere este că FCM Târgu Mureş e promovată sportiv şi deţine licenţă pentru Liga I. Cei de la Târgu Jiu au solicitat retragerea licenţiei clubului din Târgu Mureş, dar întreaga lor acţiune se bazează pe ce a apărut în presă şi pe site-ul oficial al FCM Târgu Mureş. Dar actele oficiale spun altceva. Cei de la Târgu Mureş au trecut pe site 2008 pentru că vor să li se uite filiaţia, adică faptul că sunt de fapt Unirea Sânicolau Mare. Exact la fel s-a întâmplat cu Fulgerul Bragadiru, club care a fost mutat la Timişoara. Păi FC Timişoara e Fulgerul Bragadiru, doar că îi spune altfel", a explicat Duru.

FCM Târgu Mureş a promovat în Liga I, după ce a terminat pe prima poziţie în seria secundă a Ligii a II-a, ediţia 2009/2010.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: FCM Targu Mures
Citește mai multe din Fotbal intern
» Vezi toate știrile din Fotbal intern
Cele mai noi știri
Parteneri
x close