Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Vasile Avram și-a lansat candidatura oficială la președinția FRF. Vezi ce promite fostul arbitru

Vasile Avram și-a lansat candidatura oficială la președinția FRF. Vezi ce promite fostul arbitru

Vasile Avram și-a lansat candidatura oficială la președinția FRF. Vezi ce promite fostul arbitru
Foto: Agerpres
15 Ian 2014   •   23:07

Fostul arbitru şi preşedinte al Comisiei Centrale a arbitrilor Vasile Avram și-a lansat, miercuri, într-o conferință de presă desfășurată la Hotel Marriott, candidatura sa oficială la președinția Federației Române de Fotbal (FRF). Sub sloganul "Câștigă fotbalul — Vasile Avram: Experiență, nu experimente'', fostul arbitru promite nu doar conservarea situaţiei actuale, aşa cum a propus Gică Popescu, ci şi o viziune referitoare la schimbare şi înnoire "pe care eu o reprezint cel mai bine''.

Spre deosebire de Popescu, care a venit însoțit de numeroși foști fotbaliști, Vasile Avram a fost însoțit la prezentarea candidaturii de două echipe de copii, născuți în 2005, de la FC Juniorul București, respectiv Școala Toni Doboș, spunând că reprezintă ''viitoare generație de aur''. ''Dacă Popescu a venit cu cei cu care vrea să împartă puterea la federație, eu am venit cu cei pentru care vreau să lucrez — viitorii Ronaldo, Messi, Dobrin, Balaci, Munteanu și Hagi'', a subliniat Avram. 

Vasile Avram dorește un compartiment special în FRF care să atragă fonduri de la Uniunea Europeană, FIFA și UEFA. O altă sursă de venituri este reîntoarcerea la fotbal a unor sume din pariurile sportive, proporțional cu ponderea fotbalului în acestea.

Avram mai dorește o academie de fotbal, pe patru direcții, jucători tineri, antrenori, arbitri și administratori de cluburi. În viziunea sa baremurile arbitrilor urmează să fie suportate de FRF, la toate nivelurile, terminând cu Liga 1.

Avram propune constituirea unui canal TV propriu pentru fotbalul românesc, cu surse financiare de la FRF și LPF. ''Planul meu are patru piloni: dezvoltarea fotbalului, echipa națională, Liga I și evenimente majore'', a menționat Avram.

Lansarea candidaturii lui Avram survine la o zi după ce fostul internațional Gică Popescu și-a lansat și el oficial candidatura la șefia FRF.

La alegerile din 5 martie va mai candida și Răzvan Burleanu, președintele Federației de Minifotbal din România, în timp ce Gheorghe Chivorchian sau Patrițiu Abrudan și-au manifestat intențiile, dar nu au luat o decizie în acest sens.

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close