Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Unirea Urziceni va juca meciurile din Liga Campionilor la Piatra Neamţ. MM Stoica renunţă la Ghencea

Unirea Urziceni va juca meciurile din Liga Campionilor la Piatra Neamţ. MM Stoica renunţă la Ghencea

Unirea Urziceni va juca meciurile din Liga Campionilor la Piatra Neamţ. MM Stoica renunţă la Ghencea
27 Mai 2010   •   15:33

Vicecampioana Unirea Urziceni va disputa, în această vară, meciurile din preliminariile Ligii Campionilor pe terenul echipei Ceahlăul Piatra-Neamţ. Managerul general Mihai Stoica spune că s-a renunţat la varianta Ghencea deoarece în perioada preliminariilor, adică în lunile iulie şi august, majoritatea bucureştenilor sunt plecaţi în vacanţă şi nu ar veni în număr mare la stadion pentru meciurile Unirii.
"Deşi atmosfera în Ghencea a fost senzaţională la toate partidele pe care noi le-am disputat acolo, având în vedere că în iulie şi august lumea e plecată în concediu, aş vrea să jucăm la Piatra Neamţ. Să vedem dacă ne permite UEFA", a spus pentru gsp.ro Stoica.
Unirea Urziceni va juca în turul doi preliminar al Ligii Campionilor şi, în cazul unei victorii, va trebui să mai dispute playoff-ul Europa League. Numai dacă trece şi de această a doua rundă, Unirea îşi va asigura locul în grupele Ligii Campionilor. Sezonul trecut, formaţia din Bărăgan a disputat în Ghencea trei partide în grupele Ligii şi încă una în şaisprezecimile de finală ale Europa League, în compania echipei Liverpool.
Antena3.ro

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close