Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Unirea Urziceni îşi caută portar de rezervă. Accidentarea lui Arlauskis este îngrijorătoare

Unirea Urziceni îşi caută portar de rezervă. Accidentarea lui Arlauskis este îngrijorătoare

Unirea Urziceni îşi caută portar de rezervă. Accidentarea lui Arlauskis este îngrijorătoare
01 Oct 2009   •   13:06

Pe finalul partidei cu Vfb Stuttgart, din Ghencea, portarul Unirii Urziceni, Giedrius Arlauskis, a degajat în forţă o minge din propriul careu şi s-a prăbuşit la pământ, acuzând o accidentare. Cum Dan Petrescu efectuase toate cele trei schimbări, Arlauskis a fost nevoit să mai îndure câteva minute pe teren, şchiopătând, însă problemele grave au apărut a doua zi, când goalkeeperul nu a mai putut să calce pe piciorul respectiv.

"Am pus prea multă forţă în acea degajare şi am simţit o arsură pe muşchi. Nici nu mă pot pune în picior. Aştept să văd verdictul RMN", a declarat Arlauskis, pentru ProSport.

Situaţia este cu atât mai gravă pentru Unirea Urziceni cu cât portarul de rezervă, Cătălin Grigore, este şi el accidentat şi indisponibil pentru o lună. Ialomiţenii se bazează în acest moment pe serviciile veteranului Daniel Tudor, în vârstă de 35 de ani, care a rămas singurul portar al clubului. Tudor va apăra în meciul Unirii de la Mediaş, de sâmbătă, şi probabil va fi titular şi la Glasgow, pe 20 octombrie, însă Unirea trebuie să îşi găsească urgent un portar de rezervă.

Cum perioada de transferuri s-a încheiat, singura posibilitate este ca ialomiţenii să ia un jucător liber de contract. Unul de acest fel este deja în curtea Unirii: Andres Vila, un portar brazilian de 25 de ani, care se află în probe la Urziceni de două săptămâni.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Unirea Urziceni
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close