Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Unirea Urziceni învinge cu 4-1 la Galaţi, într-un meci cu două "roşii" pentru Oţelul

Unirea Urziceni învinge cu 4-1 la Galaţi, într-un meci cu două "roşii" pentru Oţelul

Unirea Urziceni învinge cu 4-1 la Galaţi, într-un meci cu două "roşii" pentru Oţelul
28 Aug 2009   •   19:28

În primul meci al etapei a 5-a din Liga I, Unirea Urziceni a obţinut cel mai clar succes din acest debut de sezon, învingând cu 4-1 pe Oţelul, gălăţenii aflându-se la al doilea eşec pe teren propriu, după 0-1 cu Steaua. Trupa lui Dan Petrescu a profitat de cele două eliminări dictate de arbitrul Alexandru Tudor împotriva gazdelor şi s-a impus fără probleme, în afara celor patru goluri, ialomiţenii ratând şi un penalty.

Începutul de meci a fost intens. Paraschiv l-a testat pe Arlauskis, Maftei a lovit bara în urma unui corner, iar Bilaşco a deschis scorul pentru campioni dintr-un penalty în urma căruia gazdele au rămas în zece, Iorga fiind eliminat. Profitând de omul în plus, elevii lui Dan Petrescu au dictat în continuare tempo-ul partidei, dar cei care vor marca vor fi gălăţenii, căpitanul Paraschiv învingându-l pe goalkeeperul Unirii cu un şut din interiorul careului. Ialomiţenii au reuşit însă să intre în avantaj la pauză, după ce Maftei a transformat impecabil o lovitură liberă de la aproximativ 20 de metri.

Unirea s-a aflat la timonă şi în partea secundă a întâlnirii, Rusescu şi Bilaşco, ultimul cu un şut în bară, ratând desprinderea. În minutul 73, echipa lui Dorinel Munteanu a mai pierdut un jucător, după ce Sergiu Costin a primit roşu direct pentru fault în careu din poziţie de ultim apărător. Lovitura de pedeapsă a fost însă irosită de Bilaşco. Oaspeţii au înlăturat însă orice emoţie în ultimele cinci minute, atunci când Onofraş l-a lobat elegant pe Kolev, iar Bilaşco a stabilit scorul final. Şi, cel puţin până la desfăşurarea celorlalte partide din etapa a 5-a, Urziceniul trece pe primul loc în clasament.

OŢELUL: Kolev - S. Ilie, Jelev, Sg. Costin, Rîpă - Iorga, Sălăgean, Antal, Giurgiu (Ibeh 52) - Paraschiv - Matei (Axente 56, Perendija 76)

UNIREA: Arlauskis - Maftei, Nicu, Fernandes, Brandan - Frunză, Pădureţu, R. Gomez (S. Paraschiv 76), Apostol - Bilaşco, Rusescu (Todoran 65, Onofraş 80)

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Unirea Urziceni Oţelul Galaţi Liga I
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close