Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Unirea Urziceni i-a transferat pe Adrian Neaga şi Petre Marin

Unirea Urziceni i-a transferat pe Adrian Neaga şi Petre Marin

Unirea Urziceni i-a transferat pe Adrian Neaga şi Petre Marin
08 Iun 2010   •   22:43


Steaua dorea să îi ofere un nou contract veteranului Petre Marin, iar Victor Piţurcă se pare că îşi exprimase dorinţa de a-l readuce pe Adrian Neaga în Ghencea. Ambii jucători au fost însă suflaţi Stelei de către vicecampioana Unirea Urziceni.

Directorul general al grupării ialomiţene, Felix Grigore, a declarat pentru Mediafax că Neaga şi Petre Marin vor evolua în următorii doi ani la echipa din Urziceni.

Petre Marin, în vârstă de 36 de ani, şi-a încheiat contractul cu Steaua şi este jucătorul Unirii de la 1 iulie 2010. Patronul Stelei, Gigi Becali, a comentat plecarea acestuia din Ghencea şi spune că nu ştia de intenţia căpitanului roş-albaştrilor de a părăsi echipa. "Nu ştiam că a plecat Petre Marin, acum aflu. Petre Marin aţi spus? E om liber! A terminat contractul cu Steaua, să facă ce vrea", a declarat Becali.

Nici de Neaga nu ştia nimic patronul Stelei, dar a menţionat că nu s-a pus problema aducerii fostului jucător de la Neftci Baku. "Nu ştiu nici de Neaga, n-a fost vorba niciodată vorba să vină la noi. Întrebaţi-l pe Piţurcă, nu pe mine, el face tot. Am vorbit aseară cu el, dar nu mă interesează ce face, totul e la mâna lui. Ce vrea el! Preşedinte, tot", a mai spus Becali.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Unirea Urziceni
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close