Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Un suporter din Neamţ cu interdicţie la stadion, este cercetat penal după ce a fost depistat la meci

Un suporter din Neamţ cu interdicţie la stadion, este cercetat penal după ce a fost depistat la meci

Un suporter din Neamţ cu interdicţie la stadion, este cercetat penal după ce a fost depistat la meci
17 Noi 2008   •   16:53

Singurul suporter din judeţul Neamţ care are interdicţie de a intra pe stadionul din Piatra Neamţ va fi cercetat penal pentru că nu a respectat interdicţia de şase luni de a nu asista la meciurile echipei locale, el fiind identificat de jandarmi pe stadion la ultimul meci al echipei Ceahlăul.
Neculai F. (52 ani) a fost prins de jandarmi, în 13 septembrie, în timp ce consuma băuturi alcoolice în tribuna stadionului şi a fost avertizat şi sancţionat cu interdicţia de a intrat pe stadionul din Piatra Neamţ timp de şase luni.
Însă, bărbatul s-a strecurat în tribuna stadiounul de sub Pietricica, pentru a asista la întâlnirea dintre F.C. Ceahlăul Piatra Neamţ şi F.C. Buftea, din liga secundă, jucată la sfârşitul săptămânii trecute. El a fost observat de către jandarmii vigilenţi, prin intermediul sistemului de supraveghere video.
Conform purtătorului de cuvânt al Jandarmeriei Neamţ, suporterul riscă o pedeapsă cu închisoare de la trei luni la doi ani sau cu amendă.
Antena3.ro

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close