Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Un golazo marcat de Fatai aduce o nouă victorie pentru Astra Ploieşti

Un golazo marcat de Fatai aduce o nouă victorie pentru Astra Ploieşti

Un golazo marcat de Fatai aduce o nouă victorie pentru Astra Ploieşti
13 Apr 2011   •   17:24

Astra Ploieşti a învins cu scorul de 1-0 pe Sportul Studenţesc, într-un meci din etapa a 26-a din Liga I. Unicul gol al partidei a fost marcat în debutul reprizei a doua de nigerianul Fatai, autorul unei execuţii superbe.

 
Tibor Selymes trebuia să demonstreze împotriva fostei sale formaţii că victoria cu Steaua din etapa precedentă nu a fost o întâmplare, iar Astra a avut prima ocazie după zece minute, când lovitura de cap a lui N'Doye a fost respinsă de Curelea. Ploieştenii au avut în continuare iniţiativa, iar Tigoianu a trecut la câţiva centimetri de o minge care s-a plimbat prin faţa porţii lui Viciu.
 
După un început timid, Sportul a îndrăznit mai mult, Postolache dându-i primele emoţii lui Grigore la sfârşitul primei jumătăţi de oră a meciului: Finalul de repriză nu a mai adus nimic nou, echilibrul fiind cuvântul de ordine înaintea intrării la vestiare.
 
Astra a dovedit că este o specialistă a fazelor fixe în debutul părţii a doua, când Lucian Goian şi Miranda au trecut pe lângă deschiderea scorului în urma a două lovituri de colţ. Au fost ocaziile care au anunţat golul marcat de Fatai în minutul 54, atacantul nigerian învingându-l pe Viciu cu o execuţie superbă din semifoarfecă.
 
Oaspeţii au replicat după numai un minut, prin Curelea, care a reluat peste poartă din numai câţiva metri, dar şi-au văzut speranţele într-un rezultat pozitiv micşorându-se când Târnăcop a fost eliminat uşor pentru două cartonaşe galbene. Din acel moment, prahovenii nu au mai avut nicio emoţie în privinţa victoriei, mai ales că Selymes a betonat defensiva pe final.
 
În urma acestui rezultat, Astra face 37 de puncte şi se află la locul 8, în timp ce bucureştenii continuă să se afle pe ultima poziţie a clasamentului, cu doar 14 puncte.
 
Astra: Grigore - Măţel, Mihalache, L. Goian, Morais - Strătilă, N'Doye, Seto, Tigoianu (A. Stan 60) - Fatai (Rusu 80), Miranda (Oprsal 71)
 
Sportul: Viciu - Ciupe, Raţiu, Lung, Maxim - Cruceru (Dobre 62), Irimia, Ferfelea, Postolache (Cheţan 74) - Curelea, Lungu (Târnăcop 46).

×
Subiecte în articol: Astra Ploieşti Sportul Studentesc Liga I
Citește mai multe din Fotbal intern
» Vezi toate știrile din Fotbal intern
Cele mai noi știri
Parteneri
x close