Antena 3 CNN Sport Fotbal intern U Craiova - Steaua. Silvian Cristescu: ?4 titluri ale noastre sunt mai valoroase decât palmaresul lor furat?

U Craiova - Steaua. Silvian Cristescu: ?4 titluri ale noastre sunt mai valoroase decât palmaresul lor furat?

U Craiova - Steaua. Silvian Cristescu: ?4 titluri ale noastre sunt mai valoroase decât palmaresul lor furat?
20 Noi 2008   •   14:46

Fostul vicepreşedinte al formaţiei Universitatea Craiova, Silvian Cristescu, a declarat că titlurile câştigate de olteni sunt mai valoroase decât cele cucerite de Steaua, apreciiind că steliştii se laudă cu un palmares furat.
?Cele patru titluri ale Universităţii sunt mai valoroase decât cele aproape 25 de titluri obţinute de Steaua. Ei se laudă cu un palmares furat. Ale noastre sunt mai valoroase?, a spus Cristescu.
Fostul oficial al Craiovei consideră că oltenii se vor impune în partida cu Steaua. ?În acest sezon meritam să batem şi Dinamo şi Rapid. Am jucat mai bine şi am avut mai multe ocazii ca ei. Mâine seară doresc sã avem mai puţine ocazii, să fim mai pragmatici şi să câştigăm?, a afirmat Cristescu.
De partea cealaltă, antrenorul Stelei, Dorinel Munteanu s-a declarat conştient de importanţa acestei partide şi speră că echipa pe care o va trimite în teren va învinge în Bănie. ?În meciul cu Universitatea ne propunem să obţinem mai mult din toate punctele de vedere, atât al jocului, cât şi al punctelor. Presiunea punctelor e din ce în ce mai mare şi vrem să câştigăm, chiar dacă ştim că nu va fi uşor. Este normal ca presiune să fie tot timpul la Steaua.?, a spus Munteanu.
Tehnicianul stelist a menţionat că se confruntă cu probleme de lot înaintea partidei de la Craiova, dar că are soluţii pentru înlocuirea accidentaţilor: ?avem câteva probleme medicale, dar am un lot valoros şi numeric, iar jucătorii trebuie să dea maximum; în privinţa lui Mirel Rădoi voi lua o decizie, să vedem cum se va simţi, pentru că nu e uşor să evoluezi la două zile? a spus ?Neamţul?.
Partida dintre Universitatea Craiova şi Steaua din etapa a XVI-a a Ligii I va avea loc vineri, de la ora 20.45, pe Stadionul Ion Oblemenco, şi va fi transmisă în direct de Antena1.
Antena3.ro

×
Citește mai multe din Fotbal intern
» Vezi toate știrile din Fotbal intern
Cele mai noi știri
Parteneri
x close