Antena 3 CNN Sport Fotbal intern "U" Craiova a primit licenţa pentru terenul din Severin. "Este unul dintre cele mai luxoase"

"U" Craiova a primit licenţa pentru terenul din Severin. "Este unul dintre cele mai luxoase"

"U" Craiova a primit licenţa pentru terenul din Severin. "Este unul dintre cele mai luxoase"
17 Feb 2010   •   19:03

Universitatea Craiova va juca partidele din retur pe stadionul "Municipal" din Drobeta Turnu Severin. Acest lucru a devenit o certitudine după ce Viorel Duru şi Sorin Satmari au inspectat arena din Mehedinţi din partea Departamentului de Licenţiere al FRF şi şi-au dat acordul pentru ca aceasta să fie folosită pentru meciuri de Liga I. Cei doi au confirmat că arena mai trebuie adaptată la cerinţele FRF în unele privinţe, dar acest lucru nu va reprezenta nicidecum o problemă.
"Nu există niciun motiv serios pentru a nu omologa stadionul pentru Liga I. Mai trebuie montaţi doar turnicheţii, dar nu sunt în România cinci stadioane peste cel din Severin. Criteriile pentru partidele oficiale internaţionale însă sunt mult mai riguroase. Trebuie aeroport în preajmă, cel puţin două hoteluri de patru şi cinci stele, nocturnă la stadion, dar Severinul poate găzdui meciuri amicale ale reprezentativei de tineret sau juniori a României", a spus, directorul Departamentului Licenţiere din cadrul FRF, Viorel Duru, pentru Mediafax.
"Este impresionant ceea ce am văzut aici. Nu sunt multe echipe de Liga I să aibă o asemenea bază. Din punctul nostru de vedere, stadionul va fi omologat şi poate găzdui partide din primul eşalon", a confirmat şi Sorin Satmari.
Oltenii nu s-au declarat deloc surprinşi de verdictul dat de FRF, spunând că erau conştienţi de faptul că arena este una dintre cele mai luxoase din ţară.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Universitatea Craiova
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close