Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Trică a scăpat ieftin. Două etape de suspendare după ce a încercat să lovească arbitrul

Trică a scăpat ieftin. Două etape de suspendare după ce a încercat să lovească arbitrul

Trică a scăpat ieftin. Două etape de suspendare după ce a încercat să lovească arbitrul
21 Oct 2009   •   15:35

Universitatea Craiova va trebui să se descurce fără cel mai experimentat jucător al său vreme de două meciuri, după ce Eugen Trică a fost suspendat de Comisia de Disciplină a LPF. Mijlocaşul a fost penalizat cu două etape de suspendare şi 1000 de lei amendă pentru gestul său din partida Astra - Craiova 3-1, când a încercat să-l lovească pe arbitrul partidei, Alexandru Deaconu, transmite Mediafax.
Eugen Trică a fost averitzat cu cartonaş galben de Deaconu în minutul 86 al partidei de la Ploieşit. Atât i-a trebuit lui Trică, iar colericul jucător şi-a ieşit din minţi, fugind la arbitru şi încercând să-i aplice o lovitură. Fotbalistul venit de la CFR Cluj şi-a cerut scuze după meci, spunând că în realitate nu pe arbitru a încercat să îl lovească, ci cartonaşul galben din mâna acestuia. Trică a primit cartonaşul roşu direct pentru ieşirea avută în faţa arbitrului Deaconu, iar acest lucru l-a înfuriat şi mai tare, fiind nevoie de intervenţia colegilor săi pentru a-l ţine şi pentru a-l scoate de pe teren.
Atnena3.ro

×
Subiecte în articol: Universitatea Craiova Astra Ploieşti
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close