Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Transferul lui Tall în Ghencea stârneşte râsete în Cipru. "Parcă era echipă mare Steaua" (VIDEO)

Transferul lui Tall în Ghencea stârneşte râsete în Cipru. "Parcă era echipă mare Steaua" (VIDEO)

Transferul lui Tall în Ghencea stârneşte râsete în Cipru. "Parcă era echipă mare Steaua" (VIDEO)
24 Feb 2010   •   11:52

Conducerea Stelei jubilează după ce s-a perfectat împrumutul fundaşului senegalez de 24 de ani de la APOP Kinyras, Gora Tall. Acesta ar trebui să acopere golul creat prin plecarea lui Ghionea şi Rada, dar în Cipru este considerat un jucător de duzină. Atacantul român Adrian Mihalcea în consideră fundaş "de echipă de locul 8 maxim", şi nu îl vede mai bun decât Baciu. Chiar şi colegii săi ciprioţi l-au întrebat de ce o echipă mare ca Steaua ia aşa jucător.
"Sincer, Tall nu prea îmi place. E înalt (n.r. 1,92 metri), dar n-are viteză. Nu e de Steaua. E un fotbalist bun poate doar pentru echipele de la locul opt în jos. Dă numai pase scurte, iar alea lungi la el înseamnă numai 'bubuieli' la întâmplare", a declarat Mihalcea pentru evz.
Jucătorii de la mine din echipă au rămas uimiţi şi m-au întrebat azi în vestiar: 'Cum s-a putut să ia Steaua un fotbalist ca Tall?'. Ei ştiau că Steaua este o echipă mare. N-ai cum să-l compari pe Tall cu Goian. Eu am jucat împotriva ambilor şi pot să vă spun că este diferenţă ca de la cer la pământ între ei. E diferenţă mare şi între el şi Ouon, celălalt jucător pe care Steaua l-a vrut din Cipru în această iarnă. Pe Ouon nu l-a vrut doar Steaua, l-au căutat şi echipele mari de aici: Anorthosis şi Omonia. Pe Tall nu l-a mai dorit nimeni. Recent, am jucat două meciuri contra lui, în Cupa Ciprului. Am făcut 1-1 la noi acasă şi i-am bătut la ei cu 1-0. Nu zic că n-a jucat bine împotriva mea fiindcă sunt eu prea bun, spun însă că e slab. Am auzit că pe Baciu l-au dat afară. Tall nu e cu nimic mai presus decât Baciu?, a fost caracterizarea fostului atacant dinamovist care îl va îngrijora, cu siguranţă, pe stelişti.
Gora Tall n-a rupt gura târgului pe nicăieri
În vârstă de 24 de ani, Gora Tall şi-a început cariera de fotbalist la ASEC Ndiambour din Senegal şi s-a transferat, repede, în Israel. Nu a convins, însă, şi a semnat cu echipa portughază Trofense, pentru care nu a jucat aproape deloc, fiind împrumutat în ligile inferioare. În 2009 s-a transferat în Cipru, la APOP Kinyras.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: steaua Cipru
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close