Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Tânărul Ioniţă, dat de Rapid la FC Koln pentru 2,5 milioane de euro

Tânărul Ioniţă, dat de Rapid la FC Koln pentru 2,5 milioane de euro

Tânărul Ioniţă, dat de Rapid la FC Koln pentru 2,5 milioane de euro
01 Feb 2010   •   16:38

Lui George Copos îi vin banii de unde nici nu se aşteaptă. Alexandru Ioniţă, atacantul de doar 20 de ani al Rapidului, a fost vândut de giuleşteni în Bundesliga, la formaţia FC Koln, pentru impresionanta sumă de 2,5 milioane de euro. Jucătorul va rămâne la Rapid până la vară, iar apoi va trece în curtea formaţiei aflate în acest moment pe locul 13 în Bundesliga.
Vestea i-a impresionat pe colegii lui Ioniţă, care abia ce se obişnuiseră cu prezenţa lui în vestiar, după ce tânărul atacant fusese promovat sezonul acesta de la echipa a doua a clubului. Ovidiu Herea consideră însă că Ioniţă merită toţi aceşti bani.
"Ioniţă este un jucător valoros, tânăr, a marcat de şase ori în tur. Merită banii care se dau pe el. Dacă cei din Germania au dat banii ăştia înseamnă că ăsta este preţul corect. Sper să joace cât mai mult în străinătate şi să ajungă cât mai repede şi la echipa naţională", a declarat mijlocaşul venit în Giuleşti de la Sportul Studenţesc.
Spre amuzamentul lui, Herea îşi croieşte deja o reputaţie asemănătoare cu a lui Florentin Petre, amândoi îşi "vând" de fiecare dată colegii de cameră în străinătate. Înainte să împartă aceeaşi cameră cu Ioniţă, Herea a mai stat cu Săpunaru, care a plecat apoi la FC Porto unde a câştigat campionatul portughez.
"Am stat în cameră cu Săpunaru, iar până acum cu Ioniţă. Se pare că cine stă cu mine în cameră pleacă în străinătate. Nu iau comision, pentru că nu sunt impresar. Dar cred că cei de la club pe cine vor să vândă îl bagă cu mine în cameră", a declarat Ovidiu Herea pentru Mediafax.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: FC Rapid
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close