Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Stenogramele vor face mult bine fotbalului românesc, spune Mititelu

Stenogramele vor face mult bine fotbalului românesc, spune Mititelu

Stenogramele vor face mult bine fotbalului românesc, spune Mititelu
09 Feb 2009   •   15:45

Patronul Universităţii Craiova, Adrian Mititelu, este optimist despre efectele pe care le-ar putea publicarea deja faimoaselor stenograme asupra fotbalului din România. Acesta crede că va apărea o teamă în rândul conducătorilor de cluburi de a se implica în jocuri de culise şi alte practici necurate. Despre aceleaşi stenograme, Mititelu spune că nu se pune problema să se fi vorbit concret despre un blat la "U" Craiova - Steaua din campionatul trecut.
"Se vor schimba foarte multe după apariţia acestor stenograme, pentru că în primul rând s-a terminat cu discuţia la telefon şi doi, este o teamă. Probabil că vechile relaţii mai sunt, dar aşa, să mai fie ce a fost, nu cred", a declarat cu mult optimism Adrian Mititelu pentru Mediafax.
Legat de ideea că ar fi vorbit cu Gigi Becali înaintea partidei directe dintre echipele celor doi în returul campionatului trecut, încheiat cu 2-1 pentru Steaua, patronul oltean a refuzat să confirme că Becali i-ar fi propus, în adevăratul sens al cuvântului, un blat. Ce a făcut finanţatorul Stelei este, spune Mititelu, să sugereze că poate Universitatea va băga în teren echipa de tineret în meciul direct.
"Ce era să-i fac, să-l mint, i-am spus clar că la Craiova nu se poate aşa ceva. Nu mi-a propus niciodată să facem blat, nu mi-a spus asta, dar făcea aluzie, să bag echipa a doua, juniorii. Gigi ştie ce fel de om sunt eu.
Eu refuz oferte de milioane pentru jucători şi fac eu blat vreodată? Nimeni nu va putea să spună despre echipa asta că a făcut vreo măgărie. Niciodată nu am făcut aşa ceva! Nu ştiu să fac aşa ceva şi nu mă lasă inima să fac aşa ceva", a spus Mititelu potrivit sursei menţionate.
Antena3.ro

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close