Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Steaua şi-a inaugurat Academia de Fotbal

Steaua şi-a inaugurat Academia de Fotbal

Steaua şi-a inaugurat Academia de Fotbal
22 Noi 2008   •   19:12

Clubul Steaua a inaugurat, sâmbătă, Academia de Fotbal a grupãrii din Bulevardul Ghencea, în urma unei investiţii de peste 1,5 milioane de euro.
Preşedintele FC Steaua, Valeriu Argăseală, a declarat că academia este inspirată din modelul cluburilor AC Milan şi Olympique Lyon.
?Am discutat cu cei de la Olympique şi cu cei de la Milan, iar acest proiect va deschide un drum nou în fotbalul românesc. Proiectul a început acum 6 luni, iar camerele sunt la fel ca ale unui hotel de cinci stele. Totul este în culorile roşu şi albastru, iar camerele dispun de baie proprie, plasme, frigidere şi acces la internet?, a explicat oficialul stelist.
Fostul manager general al Stelei, Adrian Ilie, a afirmat cã proiectul a fost iniţiat la sugestia sa. ?Ştiam de acest proiect, pe care Steaua dorea să îl aplice. Depinde doar de copii, pentru că în joc este soarta fotbalului românesc. Înainte nu prea erau condiţii, dar aveam mai mult timp pentru fotbal şi ne lipseau poate computerele?, a declarat nostalgic fostul internaţional.
Antena3.ro

×
Citește mai multe din Fotbal intern
» Vezi toate știrile din Fotbal intern
Cele mai noi știri
Parteneri
x close