Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Steaua riscă să aibă interzis la transferuri un an. Rapid acuză că Becali l-a contactat ilegal pe Cesinha

Steaua riscă să aibă interzis la transferuri un an. Rapid acuză că Becali l-a contactat ilegal pe Cesinha

Steaua riscă să aibă interzis la transferuri un an. Rapid acuză că Becali l-a contactat ilegal pe Cesinha
20 Noi 2009   •   15:35

Liga Profesionistă de Fotbal ar putea dicta o interdicţie pentru clubul Steaua de a face transferuri, dacă Rapid va prezenta probe că Cesinha a fost contactat de "roş-albaştri" în afara ultimelor şase luni de contract. Vicepreşedintele LPF, Alexandru Boc, a confirmat deja că, în cazul în care vor apărea dovezi în aceste sens, este probabil ca Steaua să nu mai poată achiziţiona jucători.
Clubul Rapid a emis, deja, un comunicat de presă prin care a cerut comisiilor abilitate să demareze procedurile regulamentare după o declaraţie a lui Gigi Becali. Patronul Stelei a precizat, la GSPTV, că "Am vorbit cu băiatul (n.r. Cesinha) acum o lună şi i-am promis că voi face tot ce depinde de mine ca să îl iau".
Rapidiştii consideră declaraţia lui Gigi Becali cât se poate de explicită şi au cerut pedepsirea clubului din Ghencea. Sancţiunea pe care o riscă steliştii este o amendă consistentă şi interdicţia la transferuri:
"Dacă Rapid va aduce probe că Gigi Becali l-a contactat de Cesinha, Steaua riscă o amendă usturătoare şi interdicţie un an de zile la transferuri", a declarat Alexandru Boc pentru Cancan.
Antena3.ro

×
Citește mai multe din Fotbal intern
» Vezi toate știrile din Fotbal intern
Cele mai noi știri
Parteneri
x close