Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Steaua- Poli Iaşi 1-0. Puţină linişte la echipa din Ghencea (VIDEO)

Steaua- Poli Iaşi 1-0. Puţină linişte la echipa din Ghencea (VIDEO)

Steaua- Poli Iaşi 1-0. Puţină linişte la echipa din Ghencea (VIDEO)
14 Mar 2009   •   22:26

Steaua juca pe teren propriu într-o atmosferă ce aducea mai degrabă a meci în deplasare. Fanii Stelei au continuat să conteste conducerea din Ghencea şi au afişat la meci zeci de bannere în care îi cereau lui Gigi Becali să plece de la club.

Înaintea meciului, Lăcătuş era cu formaţia sa pe locul şapte şi erau obligaţi la victorie pentru a se ţine aproape de primele clasate.
De partea cealaltă, elevii lui Bergodi erau pe 15, o poziţie retrogradabilă. În plus italianul ce îi antrenează pe moldovei avea şi numeroase absenţe în lot.

La începutul partidei, jucătorii Stelei au intrat pe gazon cu un banner pe care scria "împreună suntem mai puternici" şi fiecare a purtat câte un tricou pe care era imprimat "susţineţi echipa", mesaje către fani pentru a înceta scandările împotriva conducerii.


Scorul este deschis repede: în minutul 6, Bogdan Stancu a înscris din 10 metri, cu un lat plasat în vinclu, după o pasă foarte bună a lui Ogăraru, de pe partea dreaptă.




Steaua domină meciul, ocaziile sunt numeroase, dar golurile nu vin. Singura fază notabilă a fost o eroare a arbitrilor, ce nu l-au eliminat pe Goian la un fault.

Repriza a doua vine cu mai multă animaţie, şi o intervenţie din nou la limită a lui Goian. Iaşiul are o ocazie mare pe final, dar Zapata intervine salvator.
În minutul 78, Poli Iaşi a ratat o mare ocazie de a egala prin portughezul Viveiros, care din 10 metri, singur cu Zapata, nu a reuşit să înscrie, goalkeeperul stelist reuşind să respingă. Acelaşi Zapata a intervenit miraculos în minutul 86 la execuţia lui Milea din marginea careului.

Steaua obţine astfel prima victorie într-un meci oficial după 6 luni, şi prima de la revenirea lui Marius Lăcătuş.
După golul marcat cu Poli Iaşi, Bogdan Stancu a ajuns la cota 6 şi a devenit golgheterul echipei în campionat, devansându-l pe grecul Pantelis Kapetanos, care are cinci goluri.
Patronul Gigi Becali s-a declarat mulţumit de joc.
"Sunt mulţumit de rezultat şi de joc, dar nemulţumit pentru că trebuia să conducem mai detaşat, ca să nu stăm cu emoţii. Mă gândeam numai la ghinion, nu la altceva. E bine că am luat 3 puncte, sunt descătuşat, dar am avut emoţii mari. Nu mă interesează protestele suporterilor, am luat 3 puncte şi cu asta basta! Suntem la 6 puncte de Dinamo şi e posibil orice. Până la Paşti vreau să fim neapărat pe podium. Mi-a plăcut cum a jucat echipa, e posibil ca Steaua să devină invincibilă în viitor!", a declarat Becali la gsptv.

Antena3.ro

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close