Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Steaua - FCM Tg. Mureş 1-0: Dică, din nou decisiv pentru roş-albaştrii

Steaua - FCM Tg. Mureş 1-0: Dică, din nou decisiv pentru roş-albaştrii

Steaua - FCM Tg. Mureş 1-0: Dică, din nou decisiv pentru roş-albaştrii
Foto: gsp.ro
16 Mai 2011   •   22:03

Steaua a învins cu 1-0 pe teren propriu pe FCM Târgu Mureş, într-un meci din etapa a 33-a din Liga I. Unicul gol al partidei a fost marcat de Nicolae Dică în minutul 25, din penalty. 

 
Roş-albaştrii s-au aşezat din startul meciului în jumătatea de teren adversă, fără a-şi crea însă vreo ocazie periculoasă. Singurele încercări timide de a-l pune la muncă pe Balauru au venit de la Brandan, Răduţ şi Szekely, dar portarul mureşenilor nu a avut nicio emoţie.
 
Aproape pe neobservate, Szekely a obţinut un penalty în minutul 25, iar Dică a transformat fără probleme şi a deschis scorul. Acelaşi Dică a avut alte două şanse bune de a dubla avantajul Stelei înainte de pauză. Mai întâi, l-a driblat pe Balauru, dar a intrat în unghi şi a tras pe lângă, apoi execuţia sa din lovitură liberă a fost reţinută pe goalkeeperul oaspeţilor.
 
Aspectul jocului nu s-a schimbat nici după revenirea de la vestiare, Bilaşco, de două ori într-un minut, şi Surdu, fiind cel mai aproape de gol. Roş-albaştrii se îndreptau liniştiţi spre victorie, însă aceasta a fost pusă în pericol de lipsa de discernământ a lui Martinovic, care a primit două cartonaşe galbene într-un interval extrem de scurt şi şi-a lăsat echipa în inferioritate în ultimele zece minute.
 
Steaua a reuşit însă să-şi ţină adversarul departe de propria poartă şi să-şi păstreze avantajul minim. Un rezultat care aduce încă trei puncte şi care permite echipei din Ghencea să treacă de Gaz Metan Mediaş în clasament, dar care nu asigură încă prezenţa în cupele europene în viitorul sezon. Pentru asta, roş-albaştrii sunte nevoiţi să învingă la Cluj pe CFR în ultima etapă sau să câştige Cupa României. 
 
Steaua: Tătăruşanu - Emeghara, Gardoş, Iliev (Martinovic 63), Latovlevici - Brandan (Bicfalvi 76), Răduţ - Nicoliţă, Dică, Szekely (Surdu 63) - Bilaşco 
 
FCM: Balauru - Rus, B. Fernandes, Iencsi, Szilagyi - Vasilache, Issa Ba (Cordoş 90+1), Fl. Dan, Vagner (Răduţă 70) - D. Zaharia (Didi 46), Astafei.

×
Subiecte în articol: steaua Liga I Nicolae Dica
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close