Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Steaua continuă victoriile în amicale, Ujpest pierde la scor cu Mattersburg

Steaua continuă victoriile în amicale, Ujpest pierde la scor cu Mattersburg

Steaua continuă victoriile în amicale, Ujpest pierde la scor cu Mattersburg
04 Iul 2009   •   09:53

Steaua a disputat vineri al doilea amical din Austria, împotriva cehilor de la Bohemians Praga, nou promovaţi în prima divizie. Marile câştiguri au fost de acestă dată Szekely şi Toja, oamenii care în repriza a doua au avut o evoluţie remarcabilă, reuşind să şi puncteze câte o dată, informează GSp.ro.

În al doilea amical susţinut în cantonamentul din Austria, Steaua a trecut, cu 2-0, de Bohemians Praga. Cehii au început bine şi au ratat două ocazii importante în prima jumătate de oră, dar Steaua a pus apoi stăpânire pe jos şi s-a desprins pe tabela de marcaj în repriza a doua.

Szekely a deschis scorul în minutul 57, cu un şut plasat, după o pasă a lui Kapetanos, iar Toja a ridicat scorul la 2-0 după un sfert de oră, columbianul reuşind să puncteze după o centrare a lui Szekely.

Este a doua victorie consecutivă a Stelei sub conducerea lui Cristiano Bergodi. Italianul a început meciul cu Bohemians Praga în formula Zapata - Golanski, Baciu, Rada, Filip - Nicoliţă, Bicfalvi, Andrei Ionescu, Ochiroşii - Bogdan Stancu, Vlad Rusu.

Altfel, adversara Stelei din turul II preliminar al Europa League, FC Ujpest, a bifat o nouă înfrângere, 0-3 cu austriecii de la Mattersburg. Pentru vicecampioana Ungariei acesta a fost al doilea amical pierdut în stagiul din Austria, după cel cu Trenkwalder Admira, 0-2. În cel de-al doilea test, Ujpest a terminat la egalitate confruntarea cu Wisla Cracovia.

Steaua va mai disputa două amicale înainte de dubla cu Ujpest. Duminică, trupa lui Bergodi va juca împotriva croaţilor de la Dinamo Zagreb, de la 19:30, iar marţi Steaua va întâlni ŢSKA Sofia. Ambele meciuri vor fi transmise de GSpTV.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Steaua Bucuresti
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close