Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Steaua a mai rămas fără un căpitan. Ghionea: Inima mea va rămâne mereu în Ghencea

Steaua a mai rămas fără un căpitan. Ghionea: Inima mea va rămâne mereu în Ghencea

Steaua a mai rămas fără un căpitan. Ghionea: Inima mea va rămâne mereu în Ghencea
21 Ian 2010   •   14:56

După Mirel Rădoi şi Dorin Goian, Steaua a rămas şi fără al treilea fundaş de marcă şi, totodată, căpitan. Sorin Ghionea a semnat un contract cu gruparea FC Rostov din Rusia şi a declarat pe site-ul oficial al grupării din Ghencea că simte că lasă în urmă "cea mai frumoasă perioadă din viaţa mea".

"Îmi vine foarte greu să plec de la Steaua în acest moment, deoarece am petrecut aici atâţia ani minunaţi, în care m-am bucurat de trofee şi de performanţe mari în cupele europene. Inima mea va rămâne întotdeauna alături de Steaua. Ştiam că va veni şi acest moment şi am simţit că este timpul să fac pasul spre o experienţă în fotbalul din străinatate", a spus Ghionea, precizând că a contat în decizia lui de a evolua pentru FC Rostov faptul că formaţia rusească este antrenată de Oleg Protasov.

Fundaşul le-a mulţumit suporterilor care au fost alături de el şi de echipă, iar foştilor colegi le-a urat să câştige titlul de campion. Internaţional român, în vârstă de 31 de ani, a fost transferat pentru prima dată de Steaua în 2002. După un împrumut la echipa de unde a provenit, Oţelul Galaţi, Ghionea s-a reîntors la Steaua în sezonul 2004/2005. Ghionea a cucerit două titluri de campion al României cu Steaua şi a făcut parte din echipa care a ajuns până în semifinalele Cupei UEFA în sezonul 2005/2006.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Steaua Bucuresti
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close