Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Sorin Cârţu debutează la Steaua cu o victorie împotriva Victoriei Brăneşti, scor unu la zero

Sorin Cârţu debutează la Steaua cu o victorie împotriva Victoriei Brăneşti, scor unu la zero

Sorin Cârţu debutează la Steaua cu o victorie împotriva Victoriei Brăneşti, scor unu la zero
Foto: Mediafax
11 Mar 2011   •   23:04

Sorin Cârţu a debutat cu dreptul pe banca tehnică a Stelei, reuşind să câştige, cu unu la zero meciul disputat în deplasare, cu Victoria Brăneşti, pe stadionul Gloria Buzău.

 
Prima repriză a fost săracă în evenimente notabile. Nicola, fundaşul Victoriei a fost avertizat în minutul '3, în timp ce Tănase l-a pus la încercare pe Stoicescu cu un şut din afara careului, în urma unui corner din minutul '22.
 
În repriza secundă, Sorin Cârţu a mutat cu Onofraş în locul lui Bonfim, în minutul '54, mutare care s-a dovedit câştigătoare. Onofraş a centrat de pe dreapta pentru lovitura de cap a lui Surdu, care a marcat din 14 metri, în minutul '63.
 
Gazdele au acuzat o poziţie "afară din joc" la Surdu, dar fanionul arbitrului de tuşă a stat nemişcat.
 
Soarta meciului se putea schimba, dacă şutul lui Coman, scăpat singur cu Tătăruşanu ar fi fost pe cadrul porţii.
 
Ultima fază notabilă a meciului a fost şutul în bară expediat de Cristi Tănase din şapte metri.
 
Pentru Victoria Brăneşti au evoluat: 27. Stoicescu - 2. Maghici, 5. Sg. Bar, 24. Marincău, 16. Nicola - 34. Fl. Petre (8. D. Popa '65), 20. Ispir, 7. Todoran, 25. Novac (13. Vasilescu '80) - 30. Avram (4. Călinţaru '54) - 9. C. Coman.
 
La Steaua au jucat: 12. Tătăruşanu - 29. Bonfim (11. Onofraş '54), 18. Martinovici, 6. Gardoş, 5. Brandan - 16. Nicoliţă, 8. Răduţ (21. Ricardo '76), 26. Bicfalvi, 10. C. Tănase - 24. Surdu (7. Szekely '64), 17. Bilaşco.

×
Subiecte în articol: meci Steaua Bucuresti Sorin Cartu gol
Citește mai multe din Fotbal intern
» Vezi toate știrile din Fotbal intern
Cele mai noi știri
Parteneri
x close