Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Şefii din Ştefan cel Mare privesc de sus Timişoara: Noi suntem Dinamo şi vom câştiga

Şefii din Ştefan cel Mare privesc de sus Timişoara: Noi suntem Dinamo şi vom câştiga

Şefii din Ştefan cel Mare privesc de sus Timişoara: Noi suntem Dinamo şi vom câştiga
05 Noi 2008   •   14:19

E vremea derby-urilor. După Dinamo ? Steaua, urmează Rapid ? Steaua. Până atunci, sâmbătă, la Timişoara se vor înfrunta liderii din Liga I. Liderul clasamentului, Dinamo, va întâlni adevăratul lider al campionatului, FC Timişoara, formaţie penalizată cu 6 puncte. ?Mergem să batem Timişoara?, spun cu aroganţă şefii din Ştefan cel Mare, înaintea celui mai aşteptat meci în Banat.
Cele mai pragmatice echipe din Liga I, Dinamo şi FC Timişoara, se întâlnesc în derby-ul adevărului. Fără penalizarea de 6 puncte primită în urma deciziei TAS, echipa lui Uhrin junior ar fi fost pe primul loc în Liga I. Chiar dacă întâlnesc o formaţie puternică, oficialii dinamovişti mizează pe toate cele trei puncte în meciul de sâmbătă. ?Vom avea un meci greu, dar noi mergem să câştigăm, pentru că suntem Dinamo şi Timişoara nu ne-a mai bătut de peste 10 ani?, a declarat Cristi Borcea.
La rândul lui, Vasile Turcu a precizat: ?Pe noi ne interesează să luăm cât mai multe puncte. Să lăsăm la o parte spectacolul. Practicăm un fotbal italian: economicos şi cu puncte?.
Antena3.ro

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close