Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Scandal la echipa națională. Iordănescu îl amenință pe Raț

Scandal la echipa națională. Iordănescu îl amenință pe Raț

picture-iordanescu_conferinta.jpg-604-423-1-85.jpg
foto: frf.ro
16 Iul 2015   •   01:11

La mai mult de o lună de la meciul primei reprezentative cu Irlanda de Nord, în urma căruia Raț s-a arătat dezamăgit că nu a jucat, în ciuda faptului că a făcut toate eforturile pentru a se recupera după o accidentare, Anghel Iordănescu îi răspunde fundașului stânga și dezvăluie care a fost motivul pentru care l-a lăsat în tribună la Belfast, scrie digisport.ro.

"Din punctul meu de vedere, am ales soluția cea mai bună în acel moment. Din păcate, cel care a jucat pe postul lui nu s-a ridicat la nivelul așteptărilor mele. Răzvan Raț poate declara ce vrea, dar îl atenționez: și în calitate de căpitan de echipă, trebuie să aibă grijă în discursul pe care îl provoacă.", a adăugat tehnicianul.

"Dacă merită, îl voi convoca în continuare. Trebuie să înțeleagă că nu am fost mulțumit de el la meciul anterior, când, tot așa, mi-a spus că e apt de joc și practic a jucat la 50% din posibilitățile lui. Nu am vrut să dezvălui acest lucru. În condițiile în care în dimineața jocului cu Irlanda de Nord mi-a spus că este doar 70% apt de joc și știe că doream să joace, el vine și face declarațiile pe care le-a făcut. E dreptul lui să declare orice, dar trebuie să și le asume.", a mai spus selecționerul echipei naționale.

Mai multe, pe digisport.ro.

×
Subiecte în articol: Anghel Iordanescu echipa nationala
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close