Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Săpunaru îl ia la rost pe Copos: "Rapid nu poate face performanţă fără investiţii"

Săpunaru îl ia la rost pe Copos: "Rapid nu poate face performanţă fără investiţii"

Săpunaru îl ia la rost pe Copos: "Rapid nu poate face performanţă fără investiţii"
11 Mai 2010   •   09:11

Cristi Săpunaru s-a întors doar pentru acest retur în Giuleşti de la FC Porto, dar acest lucru nu-l împiedică să ia atitudine împotriva lui George Copos. Fundaşul-problemă de la Porto şi de la echipa naţională a României consideră că patronul nu este deloc interesat de performanţă, din moment ce nu investeste bani în jucători.
"Domnul Copos să scoată banii şi după aia mai sperăm la Liga Europa. De ce sunt supărat pe nea George? Ştie el mai bine de ce sunt supărat pe dânsul. Eu nu îmi spăl niciodată problemele în public. Dacă am ceva să îi spun, îi spun în faţă. Şi în fotbalul mare se plăteşte performanţa, dar nu e vorba de asta. Eu am alte probleme cu dânsul şi mulţi jucători au. Ar trebui să se gândească mai bine că planeta nu s-a scufundat şi sunt jucători care şi-au dat viaţa pentru Rapid şi acum sunt luaţi la mişto. Mie niciodată nu o să îmi pară rău că am revenit la Rapid. Singurul lucru de care îmi pare rău e că nu suntem trataţi cum trebuie. Dar nu avem ce să facem, suntem prea mici. Eu am venit cu sufletul la Rapid, am pierdut foarte mulţi bani şi o să mă întorc în Portugalia, însă sunt mulţi jucãtori valoroşi care trebuie să rămână la Rapid. Îşi termină contractele şi ar trebui să le dea bani, să îi ţină la Rapid, pentru că ar putea face performanţă aici", a declart fundaşul lui FC Porto, împrumutat până la finalul sezonului la Rapid.
Colegul lui Săpunaru, mijlocaşul Costin Lazăr, îi dă dreptate că Rapid nu poate face performanţă fără un lot competitiv, dar adoptă un ton mult mai cuminte la adresa lui Copos.
"Sperăm în continuare la Liga Europa, mai sunt două etape şi orice este posibil. Stăm cu ochii şi pe Dinamo, dar trebuie să câştigăm noi, pentru că nu mai avem voie să facem paşi greşiţi. Săpunaru are dreptate, nu suntem împotriva domnului Copos, dar pentru a avea rezultate şi pretenţii la primul loc, trebuie investit, trebuie să fie concurenţă pe fiecare post. Eu nu ştiu ce bani s-au băgat până acum, dar deocamdată suntem pe locul şapte şi nu cred că putem vorbi noi despre bani. La sfârşitul campionatului se va trage linie şi se va vedea ce a fost bun şi ce a fost rău. Şi anul ăsta, ca şi anul trecut, cluburile din Capitală nu au reuşit prea multe, e ruşinos pentru Capitală. Aş prefera să rămână Andone, e un antrenor foarte bun, a câştigat campionatul şi cu CFR şi cu Dinamo şi sunt sigur că dacă va rămâne va câştiga şi cu Rapid. Dar în decizia dânsului, noi, jucătorii, nu avem vreo influenţă", l-a susţinut Lazăr pe Săpunaru.

Andone mai speră la locul de Europa League:
Rapid a învins luni Pandurii Târgu-Jiu cu 1-0 graţie unui gol al lui Săpunaru din minutul 86 şi şi-a păstrat şansele matematice de a se califica în ediţia viitoare a Europa League. Atât antrenorul Andone, cât şi Jucătorii, sunt decişi să lupte pentru locul 6 chiar dacă recuperarea a patru puncte în două etape pare aproape imposibilă.
"Am făcut o primă repriză proastă. Am încercat un 4-3-3, iar în repriza a doua un 4-4-2 aşa cum trebuie să joace Rapid. A doua repriză a fost mai bună, ne-am creat ocazii şi am reuşit să marcăm. Nu ştiu la locul şase dacă mai sunt şanse, să zicem că avem şanse teoretice la Europa, iar noi încercăm. În prima repriză poate nici jucătorii n-au înţeles ce le-am cerut, pentru că nu am făcut decât două antrenamente tactice. Oricum, din punctul meu de vedere, ghinion nu există în fotbal. Ataci şi trebuie să dai gol până la urmă. Săpunaru a făcut o comoţie şi de aceea l-am schimbat. Şi-a revenit destul de greu, Lazăr i-a dat două palme să-l trezească. Sper să-l pot folosi în următorul meci", a declarat Ioan Andone pentru Mediafax.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Rapid europa league Liga I Ioan Andone
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close