Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Sandu: Echipa naţională nu mai trebuie să joace în Bucureşti, vom juca în provincie

Sandu: Echipa naţională nu mai trebuie să joace în Bucureşti, vom juca în provincie

Sandu: Echipa naţională nu mai trebuie să joace în Bucureşti, vom juca în provincie
10 Sep 2009   •   20:31

Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal (FRF), Mircea Sandu, a declarat, miercuri, la Sport.ro, că echipa naţională nu mai trebuie să joace în Bucureşti până când nu se va construi stadionul Naţional din cadrul Complexului Lia Manoliu.

"Vom juca în provincie, pentru că este clar că nu mai trebuie să jucăm în Bucuresti până se construieşte Lia Manoliu. Vom merge probabil la Piatra Neamţ, acolo unde vom avea 15.000 de spectatori. Nu mai merita să joci în Bucureşti. Suporterii au încurajat foarte puţin echipa naţională. Bineînţeles că jucătorii au fost descurajaţi, când vii şi vezi un stadion gol", a declarat Sandu, citat de Mediafax

Preşedintele FRF a apreciat că România a jucat slab în partida cu Austria, dar a menţionat că Răzvan Lucescu nu trebuie criticat, aşa cum s-a întâmplat după partida cu Franţa. "A fost 1-1, nu am pierdut, noul selecţioner este neînvins în patru meciuri. Asta înseamna mulţumitor. Austria a fost mult mai bună decât în tur. Noi am prins întur o echipă a Austriei în formare, cu jucători şi antrenor noi, dar nu am ştiut să exploatăm această situaţie. Dacă reuşeam să câştigăm atunci, situatia de astăzi ar fi fost alta", a precizat oficialul FRF, citat de Mediafax.

Mircea Sandu a adăugat că se aştepta la un joc mai bun din partea jucătorilor Codrea şi Săpunaru: "Cred că am dat foarte mult la meciul cu Franţa. Dacă ne uităm la Chivu şi la Raţ, unii au fost obosiţi. Mă aşteptam mai mult de la Codrea sau Cristi Sapunaru, care erau mai proaspeţi. Gigel Bucur s-a zbătut, mi-a plăcut Ghioane, care a fost un motor la mijlocul terenului. În prima repriza mi-a plăcut echipa, în a doua au avut o cădere. Nu am ştiut să conservăm scorul de 1-0, în ultimele 10-15 minute, ceea ce este de neiertat pentru o echipă cu experienţă. Mai avem destul de mult de muncă, la unii jucători care au intrat astăzi este nevoie de mai multă dăruire, de luciditate. Mingea nu trebuie să o pierzi cu uşurinţă".

Preşedintele FRF mai speră încă în rezultate bune în continuare în grupa a 7-a de calificare la CM din 2010. "La meciul cu România, sârbii vor fi calificaţi şi poate vom obţine un rezultat bun. Cu 3 puncte în meciul cu Insulele Feroe cred că vom rămâne în urna a doua valorică şi la Varşovia, la tragerea de sorţi din luna ianuarie, vom avea şansa unui adversar puternic din prima grupă şi adversari echilibraţi din celelalte urne".

×
Subiecte în articol: Mircea Sandu echipa nationala FRF
Citește mai multe din Fotbal intern
» Vezi toate știrile din Fotbal intern
Cele mai noi știri
Parteneri
x close