Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Sabău: Sunt câteva echipe care se bat la titlu, dar Urziceni are prima şansă

Sabău: Sunt câteva echipe care se bat la titlu, dar Urziceni are prima şansă

Sabău: Sunt câteva echipe care se bat la titlu, dar Urziceni are prima şansă
09 Dec 2008   •   18:07

Ioan Ovidiu Sabău, antrenorul Gloriei Bistriţa, a declarat că o vede pe Unirea Urziceni drept principală favorită la câştigarea titlului, deoarece are o dorinţă mai mare de a reuşi decât contracandidatele sale. "Sunt câteva echipe care se bat la titlu, precum CFR Cluj, Timişoara, Unirea Urziceni, Dinamo, Steaua, chiar şi Rapid. Acestea sunt echipe care se pot lupta pentru campionat. Dintre toate, văd Urziceniul cu foame mai mare, cu mai mare dorinţă de a câştiga. Este o echipă foarte bine organizată", a spus Sabău, citat de Mediafax.
Cât despre echipa sa, Sabău a spus că, în afara câtorva mici excepţii, parcursul echipei sale în tur a fost destul de bun. "A fost un început ezitant, echipa a suferit la capitolul omogenitate, apoi încet-încet echipa şi-a revenit, a avut suflu, ambiţie, şi niciun moment nu s-a pus problema să cedeze, chiar dacă am pierdut. Sunt mulţumit de modul cum am terminat acest tur, de la jumătatea turului încoace sunt mulţumit", a declarat Sabău.
Tehnicianul bistriţean a vorbit şi despre obiectivele pentru retur. "Sunt încă jucători care nu se află la cel mai înalt nivel de pregătire, mai sunt fotbalişti care trebuie să se pună la punct cu pregătirea fizică. Lotul trebuie îmbunătăţit cu maximum doi-trei jucători. Obiectivul ni l-am fixat la începutul campionatului, să fim în primele opt locuri, dar pe parcurs se mai schimbă, în funcţie de evoluţia echipei, a jucătorilor. Trebuie să facem puncte, să ne salvăm de la retrogradare, iar dacă putem şi mai mult, ar fi foarte bine", a mai spus Sabău.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Gloria Bistrita Unirea Urziceni
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close