Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Rusia - Slovenia 2-1 în barajul pentru CM 2012. Bilyaletdinov, atuul lui Guus Hiddink (VIDEO)

Rusia - Slovenia 2-1 în barajul pentru CM 2012. Bilyaletdinov, atuul lui Guus Hiddink (VIDEO)

Rusia - Slovenia 2-1 în barajul pentru CM 2012. Bilyaletdinov, atuul lui Guus Hiddink (VIDEO)
14 Noi 2009   •   22:48

Rusia a fost aproape de a-şi asigura un avantaj cvasi-decisiv după partida de la Moscova. Formaţia lui Guus Hiddink a condus mult timp la două goluri, dar a fost dată înapoi de golul din final al lui Pecnik. Totul se decide în aceste condiţii la Maribor, miercuri, slovenii sperând în continuare la Cupa Mondială datorită golului marcat în deplasare.
Cu vedete precum Arshavin, Pavlyuchenko sau Ignashevich în primul unsprezece, Rusia a fost purtată pe umeri în meciul de pe arena Luzhniky din Moscova de Diniyar Bilyaletdinov, un jucător de 24 de ani venit în această vară la Everton de la Lokomotiv. Mijlocaşul a deschis scorul pentru ruşi în minutul 40, şi tot el a majorat avantajul în minutul 52. Spre disperarea lui Hiddink, elevii săi au ratat multe ocazii din acest moment, dar cei care au mai marcat au fost slovenii, prin Nejc Pecnik de la Nacional Madeira, din Portugalia. Pecnik a închis tabela în minutul 87, iar suporterii din mica ţară dintre Italia şi Croaţia păstrează şanse de a merge la Mondialul din Africa de Sud.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: CM2010 Guus Hiddink
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close