Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Ronny Levy, deranjat de "meciurile aranjate" din România

Ronny Levy, deranjat de "meciurile aranjate" din România

Ronny Levy, deranjat de "meciurile aranjate" din România
26 Mai 2010   •   13:52

Antrenorul echipei Unirea Urziceni, Ronny Levy, s-a declarat la o televiziune din Israel deranjat de felul în care se aranjează meciuri în România, şi a recunoscut că l-a şocat "blatul" Universitatea Craiova - CFR Cluj. Nemulţumirea israelianului este că aranjamentele sunt prea greu de dovedit de autorităţi.
Întrebat de moderatorul emisiunii din ţara natală ce momente ciudate a trăit în returul petrecut în România, Levy a surprins toată audienţa şi a spus că blaturile sunt cele mai deranjante.
"Felul cum sunt aranjate meciurile în România. De exemplu, meciul Universitatea Craiova-CFR Cluj. La pauză scorul era 2-0 pentru Craiova, care evolua cu un om în plus. Eu mă bucuram, eram în continuare în lupta pentru titlu, apoi cineva mi-a zis: Nu te bucura degeaba. E aranjat să se termine 3-2 pentru Cluj. La sfârşit nu-mi venea să cred că a avut dreptate", a spus Levy, potrivit cancan.
Unirea Urziceni a pierdut orice şansă practică de a câştiga titlul de campioană în urma rezultatului partidei "U" Craiova - CFR Cluj, 2-3. În cele din urmă, ialomiţenii au încheiat campionatul pe locul al doilea, care le asigură calificarea în preliminariile Ligii Campionilor.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Unirea Urziceni Liga I CFR Cluj
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close