Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Revoltă la Dinamo, condusă de Bratu. Mai mulţi jucători au plecat din cantonament şi ar putea fi excluşi din lot

Revoltă la Dinamo, condusă de Bratu. Mai mulţi jucători au plecat din cantonament şi ar putea fi excluşi din lot

Revoltă la Dinamo, condusă de Bratu. Mai mulţi jucători au plecat din cantonament şi ar putea fi excluşi din lot
15 Apr 2010   •   19:29

Un conflict pentru o intrare mai dură la antrenament s-a transformat acum într-o adevărată revolă la Dinamo Bucureşti, managerul Florin Prunea recunoscând că echipa trece prin momente grele.

Florin Bratu şi Ousmane N'Doye s-au călcat pe coadă după ce senegalezul a intrat mai dur la antrenament, iar atacantul dinamovist a profitat de ultima escapadă a jucătorului de culoare pentru a porni o adevărată revoltă. Atacantul a criticat conducerea pentru că N'Doye este protejat, iar senegalezul a declarat că nu ştie cine este acest Bratu după ce a fost trimis la echipa a doua a clubului, din cauză că a părăsit cantonamentul echipei fără permisiunea conducerii, miercuri seară, după eliminarea din Cupa României.

Managerul general al lui Dinamo, Florin Prunea, a declarat că Bratu şi N'Doye vor rămâne pe timp nelimitat sub comanda lui Costel Orac, la Dinamo II, însă atacantul dinamovist susţine că el a ales de bunăvoie să joace la echipa a doua. "Programul era foarte clar, eram în cantonament, nu am făcut decât să respectăm regulamentul de ordine interioară în ceea ce-i priveşte pe N'Doye şi Bratu. Djakaridja Kone şi Diabate au ieşit şi ei în oraş cu Ousmane, însă ei sunt la prima abatere şi vor fi sancţionaţi pecuniar. Vreau să îi responsabilizez pe băieţi şi să îi fac să îşi dea seama ce înseamnă să aibă emblema lui Dinamo pe piept", a declarat Prunea.

Bratu a lăsat să se înţeleagă că el şi alţi cinci-şase coechipieri au decis să părăsească lotul formaţiei Dinamo care urmează să evolueze cu Gloria, la Bistriţa, şi a precizat că el a cerut să evolueze la Dinamo II pentru a avea meciuri în picioare. Bratu a adăugat că protestatarii vor spune săptămâna viitoare tot despre actuala situaţie de la Dinamo, într-o conferinţă de presă, şi numai după ce vor discuta luni cu managerul lor, Giovanni Becali. "Eu nu sunt exclus din lot şi a fost decizia mea de a veni şi a juca pentru a avea meciuri în picioare. Mai multe veţi afla marţi când vom face o conferinţă de presă toţi", a spus Bratu.

Conform dezvăluirilor făcute de Florin Prunea, Andrei Mărgăritescu, Cosmin Moţi şi Adrian Cristea nu s-au prezentat la antrenamentul programat joi după amiază la Cluj, aceştia fiind trei dintre cei care s-au alăturat lui Bratu. "Nu ştiu dacă vor pleca şi ei la Bucureşti. Eu ştiu doar că Dinamo este în cantonament acum, după un joc. Cine nu respectă programul echipei voi informa conducerea şi apoi se va acţiona conform Regulamentului de Ordine Interioară. Jucăm la Bistriţa cu jucătorii profesionişti, cei care îşi văd de treabă în continuare şi care merită să îmbrace tricoul lui Dinamo într-un moment greu, un moment foarte greu", a declarat Prunea.

Boştină şi Alexe s-au alăturat şi ei protestului, părăsind cantonamentul echipei de la Cluj, conform Gazetei Sporturile. Sursa citată susţine că toţi jucătorii vor fi excluşi din lotul dinamovist în urma unei şedinţe a şefilor din Ştefan cel Mare.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Dinamo Bucuresti
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close