Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Răzvan Lucescu: "Unii vorbesc despre naţională ca să se dea deştepţi, alţii au interese"

Răzvan Lucescu: "Unii vorbesc despre naţională ca să se dea deştepţi, alţii au interese"

Răzvan Lucescu: "Unii vorbesc despre naţională ca să se dea deştepţi, alţii au interese"
08 Mar 2010   •   11:19



Înfrângerea României cu Israel, scor 0-2, în partida amicală de la Timişoara, le-a dat apă la moară detractorilor lui Răzvan Lucescu. Selecţionerul acceptă presiunea din partea acestora, dar avertizează în privinţa "bătăii de joc" şi a faptului că "se caută prea mult scandalul".

"Şi pe mine mă afectează că am pierdut cu Israelul, nu îmi convine să pierd nici meciurile amicale, dar nu s-a pierdut nimic, nicio finală de Cupă Mondială. A fost doar un meci amical. Evoluăm sub o foarte mare presiune. Eu mi-am asumat această presiune, dar se caută prea mult scandalul. Unii vorbesc despre naţională ca să se dea deştepţi, alţii au interese! Există o atmosferă negativă", a declarat Răzvan Lucescu într-un interviu acordat pentru Evenimentul Zilei.

Selecţionerul a explicat şi "conjunctura" care a dus la înfrângerea României, menţionând că în niciun caz nu a fost vorba că "ne-a făcut varză adversarul". "Au fost la lot nouă feţe noi faţă de meciul cu Polonia. Am avut o aşezare bună, un presing foarte bun. Doar că n-am dus contraatacurile cu foarte multă consistenţă, iar construcţia n-a fost foarte rapidă. N-am dat dovadă de personalitate. La jocurile oficiale nu vom mai avea atâţia jucători accidentaţi", a mai spus Lucescu.

Acesta spune că nu va renunţa la echipa naţională, pentru că îi plac provocările, şi şi-a apărat selecţia făcută pentru meciul cu Israel. "Neşu a evoluat excelent la Budapesta, dar la Timişoara s-a precipitat la faza în care a făcut penalty. N-a fost liniştit. Luat separat, Florescu a avut o evoluţie pozitivă", a explicat el pentru Evenimentul Zilei.

Antena3.ro

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close