Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Răzvan Lucescu: ?E o seară frumoasă, pe care nu o voi uita niciodată?

Răzvan Lucescu: ?E o seară frumoasă, pe care nu o voi uita niciodată?

Răzvan Lucescu: ?E o seară frumoasă, pe care nu o voi uita niciodată?
07 Iun 2009   •   00:52

Selecţionerul Răzvan Lucescu a debutat cu dreptul pe banca tehnică a naţionalei României, dar spune că victoria cu 1-0 din Lituania putea fi mai clară. ?Rezultatul nu reflectă ce s-a întâmplat pe teren, pentru că am avut 5-6 mari ocazii de a marca, dar importante sunt cele trei puncte. Lituanienii nu au creat pericol la poarta noastră decât prin mingile aruncate în careu?, a spus Lucescu.

Tehnicianul i-a lăudat pe jucători şi a mai spus că România trebuie să joace şi următoarele meciuri la victorie. ?E o seară frumoasă, pe care nu o voi uita niciodată. A fost un meci pregătit foarte bine, într-o atmosferă foarte bună, cu jucători extraordinari, dispuşi la muncă, la bătaie. Am reuşit să facem un presing foarte bun, am avut peste ei un plus mare de tot la tehnică. E o victorie importantă, însă sunt doar trei puncte obţinute, într-o grupă în care şansele noastre sunt mici. Nu putem să îndrăznim să ne gândim la calificare, dar trebuie să jucăm fiecare meci la victorie?, a mai declarat selecţionerul la TVR 1.

Iată şi alte declaraţii:

Mirel Rădoi: E un rezultat bun. Mai avem speranţe la calificare. Cât de mici, ele încă mai există. Mai avem câteva finale de disputat, aşa cum a zis şi ?Mister?.

Tiberiu Ghioane: Sper în urma acestei victorii să avem cât mai multă linişte şi să ne pregătim pentru celelalte meciuri. Mă bucur că a debutat Răzvan cu o victorie.

Cristi Chivu: Avem toate premizele să credem că avem posibilitatea să obţinem rezultate bune încă din această campanie. Atât timp cât matematic ne este permis, cred în calificare. În plus, trebuie să tragem tare pentru că sunt meciuri oficiale şi e în joc imaginea fotbalului românesc. Această victorie e a tuturor celor 22 de jucători convocaţi pentru meciul cu Lituania.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Razvan Lucescu Cristi Chivu Mirel Radoi
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close