Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Rapid - Oţelul 3-0. Giuleştenii câştigă primul meci de la plecarea lui Hizo

Rapid - Oţelul 3-0. Giuleştenii câştigă primul meci de la plecarea lui Hizo

Rapid - Oţelul 3-0. Giuleştenii câştigă primul meci de la plecarea lui Hizo
01 Noi 2009   •   19:57

Rapid a egalat la puncte CFR Cluj şi FC Vaslui în fruntea clasamentului Ligii I, graţie victoriei reputate duminică pe teren propriu în faţa echipei lui Dorinel Munteanu, cu scorul de 3-0. Conduşi de pe bancă de Nicolae Manea, giuleştenii au făcut un joc destul de bun şi au marcat prin trei jucători români, Ioniţă, Grigorie şi Herea.
Rămaşi fără Viorel Hizo, rapidiştii au făcut un început de meci destul de precaut în compania Oţelului lui Dorinel Munteanu. Amândouă echipele au preferat să nu se aventureze în atac şi şi-au asigurat, întâi apărarea, lucru care a făcut ca prima repriză a partidei Rapid - Oţelul să fie una destul de anostă şi fără mari reuşite.
Primul gol al meciului a fost, practic, şi prima ocazie mai mare de gol la oricare dintre porţi. Puştiul Ioniţă a fost cel care a scos Giuleştiul din hibernare şi a deschis scorul în minutul 39, după o centrare la colţul scurt a lui Helder la puştiul Ioniţă, o preluare bună şi un şut la vinclu într-un stil care i-a făcut pe suporteri să suspine după Daniel Niculae.
Gălăţenii, obişnuiţi cu rezultate bune în faţa Rapidului, au încercat să întoarcă rezultatul în repriza secundă, dar nu au reuşit decât să îi dea emoţii lui Bornescu. În cele din urmă, tot Rapidul a marcat, în minutul 69, după ce Helder a oferit o nouă pasă de gol, de această dată Grigorie fiind cel care a marcat, cu o superbă lovitură de cap. Scorul a luat proporţii în minutul 82, când Răduţă a recuperat o minge în flanc, a intrat nestingherit în careu şi l-a obligat pe portarul Kolev să îl faulteze şi să provoace penalty şi un "galben" lui Kolev care avea să se dovedească important. Ovidiu Herea a transformat, iar scorul a devenit 3-0.
Antrenorii au făcut repede toate schimbările permise de regulament şi, în minutul 89, inevitabilul s-a produs. Kolev a luat al doilea galben trupa lui Dorinel Munteanu trebuia să abordeze prelungirile cu Marius Pena între buturi. Nimic nu s-a mai întâmplat, însă, iar Rapid a obţinut prima victorie fără Viorel Hizo pe banca tehnică.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Viorel Hizo Rapid Oţelul Galaţi Liga I
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close